Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

24. september 2021 11:21

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 23. – 24. september 2021

Narkotika, lægemidler og kontanter konfiskeret fra narkopåvirket bilist i Hjørring. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Hjørring – narkotika og lægemidler konfiskeret fra narkopåvirket bilist

Torsdag den 23. september om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Toftegade i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 24-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget kokain og cannabis forud for kørslen. Bilistens påvirkede tilstand vækkede desuden yderligere mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika, hvorfor man ransagede køretøjet. Her fandt og konfiskerede politiet i alt 1.810 Tramadol tabletter á 50 mg, seks Tramadol tabletter á 200 mg, 8,56 gram hash og et kontaktbeløb.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, brud på lægemiddelloven samt besiddelse af ulovlig narkotika. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Sæby – narko- og spirituspåvirket bilist anholdt

Fredag den 24. september – ca. ved 03-tiden om natten – standsede politiet en bilist til kontrol på Langtvedvej i Sæby, hvor betjentene henvendte sig til føreren af bilen.

Bilisten – en 21-årig mand – virkede til at være kraftigt påvirket, formodentlig af spiritus eller narkotika. Betjentene instruerede derfor føreren i at deltage i en narkometertest og en alkometertest.

Begge test gav udslag.

Tilsyneladende havde bilisten indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5 – samtidig med, at han havde indtaget både kokain og opiater.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel og narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

6. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 3. – 6. december

Spirituspåvirket mand forsøgte at stjæle personbil i Aalborg. Indbrud i sommerhuse i Løkken & Faarup Klit. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

3. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 2. – 3. december

Narkopåvirket bilist havde blanke øjne og store pupiller i Biersted. Spiritusbilist anholdt i Farsø. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

2. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 2. december 2021

Brand i bus, færdselsuheld, staturs på snesituationen i Nordjylland