Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

28. august 2019 11:29

Fra døgnrapporten: slush ice-maskine stjålet ved indbrud og knallertfører påkørt i færdselsuheld

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra 27.-28. august 2019. Følg os på Twitter og Facebook.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Hjørring – knallertfører påkørt i færdselsuheld


En kvindelig bilist i 60’erne påkørte en 17-årig knallertfører på Bispensgade i Hjørring tirsdag den 27. august kl. 15:45. Bilisten kørte ad Bispensgade i sydgående retning, hvor hun skulle dreje til højre ind ad en ny vej. Desværre var den 17-årige knallertfører formodentligt i bilistens blindevinkel til højre for bilen under svinget. Dette medførte, at bilisten påkørte knallertføreren. Efter en patruljes ankomst kunne knallertføreren konstatere, at hun havde lidt ondt i nakken, men ellers havde hun det fint. Knallertføreren blev dog instrueret i at besøge hospitalet for at være på den sikre side. Knallerten og bilen fik heldigvis kun et par ridser hver.

Brug 2 sek. mere!

2 ud af 3 alvorlige cykelulykker sker i kryds – brug 2 sek. mere på at orientere dig uanset, om du er bilist, cyklist eller knallertfører.
Læs flere gode råd til sikker trafik her: sikkertrafik.dk/.../brug-2-sek-mere

 

Hjørring – slush ice-maskine mv. stjålet fra idrætsanlæg


Et idrætsanlæg i Hjørring blev udsat for indbrud mellem mandag den 26. august kl. 22:00 og tirsdag den 27. august kl. 07:15. Indbrudstyven brød et vindue op, hvorfra han/hun fik adgang til resten af bygningen. Der var tydelige spor af færden i et kantineområde. Blandt de stjålne genstande var en slush ice-maskine og andet kantine inventar.

 

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 

Sådan undgår du indbrud i din virksomhed – Erhvervsnabohjælp

Vi oplever ofte indbrud både privat og i erhverv. Erhvervsnabohjælp består fx af 10-15 tætliggende virksomheder, som orienterer hinanden om usædvanlige hændelser eller iagttagelser i området. 

  • Start med at mødes og opret en liste med kontaktoplysninger til hinandens virksomheder.
  • Lav aftaler om, hvad I gør, hvis I oplever mistænkelig adfærd i området.
  • Hold aftalerne ved lige, fx på halvårlige møder, hvor I gør status og motiverer hinanden.
  • Inddrag alle medarbejdere i jeres virksomheder, så de er opmærksomme på usædvanlige hændelser og iagttagelser – også hos naboen.
  • Læs mere på: dkr.dk/.../erhvervsnabohjaelp/

Frederikshavn – vindue opbrudt til fritidshus


Mellem mandag den 26. august kl. 18:00 og tirsdag den 27. august kl. 07:23 blev et fritidshus udsat for indbrud på Kærsangervej i Frederikshavn. Tyven brød et vindue op med et koben, hvorfra de fik adgang til resten af ejendommen. Blandt de stjålne genstande var et par lamper.

 

Har du set mistænkelig færden på Kærsangervej i Frederikshavn? Kontakt politiet på 114.

 

Nabohjælp – Sammen med dine naboer kan du forebygge indbrud i både dit og deres hjem.

Læs mere på: dkr.dk/.../nabohjaelp/

 

Frederikshavn – kontokort tabt og derefter misbrugt


En 17-årig pige tabte sit kontokort, mens hun cyklede. Det skete mellem lørdag den 24. august kl. 22:00 og søndag den 25. august kl. 14:00 i Frederikshavn. En ukendt person fandt derefter kortet, men i stedet for at aflevere det til hittegods hos sin lokale politistation valgte personen desværre at hæve penge fra kontokortet.

Nørresundby – tyveri fra taske under indkøb


Tirsdag den 27. august kl. 12:00-12:30 blev en kvinde i 80’erne udsat for tyveri, mens hun var på indkøb i Nørresundby. Den forurettede kvinde havde ladet sin taske hænge fra sin indkøbsvogn. En tyv så her sit snit til at stjæle kvindens pung. I pungen var blandt andet diverse kontokort og personoplysninger.

Sådan undgår du tyveri fra din taske:

  • Gå med tasken på armen i stedet for i hånden eller hængt på indkøbskurven.
  • Stil din taske, så du kan se den.
  • Lad være med at have mange kontanter på dig. 
  • Læs mere på: dkr.dk/.../lomme-og-tasketyveri/

Hvis du mister dit kontokort, eller hvis det bliver stjålet, så kontakt din bank med det samme og få kortet spærret. Tyven har nemlig ikke brug for din kode for at bruge kortet på nettet, så sørg altid for at spærre kort, du mister.

 


Følg os på Twitter og Facebook.

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

28. september 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: spiritusbilist anholdt. Bilist sigtet for kørsel uden førerret. Indbrud i Ålbæk & Valsgård.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 25. til den 28. september 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

25. september 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: spiritusbilist i færdselsuheld anholdt. Cyklist påkørt i højresving. Bilist uden førerret sigtet.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 23. til den 25. september 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

23. september 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: narkopåvirkede bilister anholdt. Bilist sigtet for brug af håndholdt mobil. Indbrud i Alstrup & Vognsild.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 21. til den 23. september 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.