Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

19. september 2024 10:13

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 18.-19. august 2024

Tyveri, spirituskørsel og familie på afveje. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Påvirket på motorcykel, Hundested

En sort motorcykel kørte onsdag eftermiddag ad Søndergade i Hundested i østlige retning. Den 60-årige fører havde ikke motorcykelkort og var desuden både påvirket af cannabis og alkohol over den tilladte grænseværdi. Manden blev taget med på hospitalet til blodprøveudtagning og sigtet for narkokørsel, spirituskørsel og kørsel uden førerret.

 

Trafikanter med fjer på, Gentofte

En svanefamilie måtte onsdag eftermiddag omkring klokken 15.30 have lidt hjælp til at komme på rette vej. Den fjerede familie var nemlig på tur ad Lyngbyvej i retning mod motorvejen. Det lykkedes imidlertid en patrulje at få dirigeret svanefamilien væk fra vejen og til et nærliggende grønt område.

 

Crosskørsel til ulempe, Helsingør og omegn

Sidst på eftermiddagen onsdag indgik flere anmeldelser om, at fire-fem personer kørte på crossere flere steder i Helsingør og omegn, blandt andet ved Espergærde Havn, i Hellebæk og ved Vapnagård. Motorcrosserne blev ført på en måde, som var til ulempe og utryghedsskabende for beboere og andre, som færdedes i områderne. Et par patruljer kørte rundt for at finde motorcross-kørerne, men det lykkedes imidlertid ikke.

 

Taget for tyveri, Hillerød

En 17-årig mand uden fast adresse blev klokken 17.04 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. Den unge mand blev sigtet for at have stjålet en energidrik og nogle parfumer.

 

Kørte uden kørekort, Rungsted Kyst

Onsdag klokken 20.18 blev en 49-årig mand fra Valby standset, da han kom kørende ad Rungsted Strandvej. Da han var frakendt førerretten, og frakendelsen fortsat var gældende, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

Narkokørsel, Hørsholm

En 33-årig mandlig bilist fra Kokkedal blev klokken 00.19 sigtet på Christianshusvej for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev bragt til nærmeste hospital for at få foretaget en blodprøveudtagning. Manden var endvidere i besiddelse af en mindre mængde kokain.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. september

Forsøg på bedrageri, bedrageri og tricktyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten.

25. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 24.-25. september

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer

24. september 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. september 2024

Tyverier og trusler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi