Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

2. november 2021 11:04

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 1.-2. november 2021

Bil i brand, narkokørsel samt flere tilfælde af hærværk, butikstyverier og færdselsuheld er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Færdselsuheld, Farum

På Hillerødmotorvejen skete der i nordlig retning et færdselsuheld klokken 07.41, da en 27-årig kvindelig bilist fra Hundested påkørte en 28-årig mandlig bilist fra København bagfra i forbindelse med køkørsel. Grundet bilernes placering blev der rekvireret tavlevogn for at lede trafikken uden om uheldet, indtil der var ryddet op.

 

Der skete i forbindelse med uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Indbrud i skole, Helsinge

Mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 08.00 blev der begået indbrud i en skole på Skolegade. En ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang ved at afliste en rude ind til skolens værksted, og fra stedet blev der stjålet en ukendt mængde værktøj.

 

Hærværk, Fredensborg

Mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 08.00 blev der udøvet hærværk på en personbil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Jernbanegade. Hærværket bestod i, at en ukendt gerningsperson smurte bilens ruder og tag ind i æg, mel og remoulade. 

 

Ifølge anmeldelsen skulle det samme også være sket på en anden bil, som holdt parkeret på stedet.

 

Færdselsuheld, Hellerup

En 68-årig kvindelig bilist fra Hellerup foretog klokken 08.03 en overhaling på Bregnegårdsvej for at komme frem til en venstresvingsbane i krydset ved Maglemosevej. I den forbindelse påkørte kvinden en 50-årig mandlig bilist fra Charlottenlund, og kvindens bil rullede derefter om på taget.

 

En patrulje kørte til stedet, hvor kvinden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Med hjælp fra brandvæsnet blev der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne passere.

 

Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men den kvindelige bilist blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. 

 

Tyveri af kasser fra varevogn, Kokkedal

Klokken 08.06 blev det anmeldt, at der fra en varevogn, som holdt parkeret på Brønsholm Kongevej, var blevet stjålet et større antal kasser indeholdende beklædningsgenstande til forsendelse. Tyveriet var sket klokken 02.50, hvor en ukendt person blev set løbe fra varevognen og over vejen til en anden varevogn, som derefter kørte fra stedet.

 

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ingen oplysninger om signalement af gerningspersonen. 

 

Videoovervågning fra stedet skal nu blandt andet gennemses. 

 

Ung dreng overfaldet, Dyssegård

På vegne af en 13-årig dreng fra Bagsværd blev det klokken 08.41 anmeldt, at han aftenen før var blevet overfaldet af en gruppe unge drenge. Den 13-årige havde sammen med nogle venner gået på Ved Renden, da de blev anråbt af en gruppe drenge, de ikke kendte. Herefter løb gruppen efter den 13-årige og hans venner, og den 13-årige blev i den forbindelse indhentet og tildelt et knytnæveslag i ansigtet, en lussing samt tre spark på benet. Herefter var det lykkedes ham at løbe fra stedet.

 

Gruppen af drenge bestod af minimum otte personer, og de beskrives alle som værende af mellemøstlig udseende og 11-15 år. De var alle på nær én maskerede med bandanaer trukket op over næsen. 

 

Kvinde faldt i mose, Skodsborg

Klokken 10.15 blev det anmeldt, at en kvinde var faldet i Bøllemosen og ikke ved egen kraft kunne komme op igen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor kvinden, en 87-årig fra Charlottenlund, blev hjulpet op. Hun blev efterfølgende tilset i en ambulance, som også var ankommet til stedet.

 

Valgplakater revet ned, Birkerød

Klokken 11.14 blev det anmeldt, at der var blevet udøvet hærværk mod flere af Enhedslistens valgplakater, som havde været ophængt på Bakkevej, Ravnsnæsvej og Teglværksvej, idet valgplakaterne mellem fredag klokken 10.00 og lørdag klokken 10.00 var blevet revet ned fra de lygtepæle, de hang i.  

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 11.25, at en udenlandsk kvinde blev tilbageholdt i stormagasinet, da hun kort forinden havde stjålet tøj derfra. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf kvinden, som var 49 år, og hun blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

Færdselsuheld, Farum

Klokken 11.32 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Gammelgårdsvej i krydset med Paltholmvej, idet en personbil umiddelbart ikke overholdt sin vigepligt ved indkørsel i krydset, hvilket medførte, at en 71-årig kvindelig cyklist fra Farum blev påkørt. Cyklisten kørte på Paltholmvej i østlig retning, mens bilisten kørte ad Palholmvej i vestlig retning og skulle svinge til venstre ad Gammelgårdsvej, hvorved sammenstødet skete.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet fra sidstnævnte konstaterede, at cyklisten var alvorligt tilskadekommen, og hun blev derfor transporteret til hospitalet for behandling af sine skader.

 

Bilisten kørte af ukendte årsager fra stedet uden at give sig til kende, og Nordsjællands Politi hører derfra meget gerne fra bilisten, eventuelle vidner eller andre med relevant information for hændelsen på telefon 114. Bilisten var kørende i en mindre hvid eller lys personbil.

 

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 11.40 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld i krydset Sandtoften/Nybrovej, idet en bus kørende på Sandtoften i nordøstlig retning foretog et højresving ind på Nybrovej, og i den forbindelse påkørte bussen en 19-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, der kørte på cykel på Nybrovej i sydøstlig retning.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet fra ambulancen kunne konstatere, at cyklisten var lettere tilskadekommen, og at det kunne være endt meget værre.

 

Chaufføren blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Tyveri fra kælderrum, Hellerup

Klokken 12.18 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet adskillige kasser vin og champagne fra Bourgogne fra et kælderrum på Jomsborgvej til en værdi af adskillige tusinde kroner. Tyvene var kommet ind i kælderrummet ved at klippe en lås over med en boltsaks.

 

Hærværk, Ølstykke

Klokken 13.18 blev det anmeldt, at højre bagdæk på en bil, der imellem søndag klokken 14.00 og mandag klokken 05.00 havde holdt parkeret på Asgårds Plads, var punkteret, formentlig fordi nogen havde gjort det med en kniv eller lignende. Anmelderen fortalte, at bilen, der holdt ved siden af, også havde et punkteret dæk.

 

Hærværk, Snekkersten

Klokken 13.32 blev det anmeldt, at der var blevet udøvet hærværk mod flere af Dansk Folkepartis valgplakater, der havde hængt på strækningen fra krydset Klostermosevej/Kongevejen og frem til krydset Kongevejen/Rønnebær Allé. Nogle af plakaterne var blevet skåret ned, mens andre var blevet revet ned.

 

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 14.24 blev det anmeldt, at begge forhjul var blevet stjålet fra en BMW personbil, der imellem klokken 06.00 og 10.40 havde holdt parkeret på Phistersvej. Tyvene havde muligvis benyttet en donkraft til tyveriet.

 

Butikstyveri, hash og en springkniv, Kgs. Lyngby

Klokken 14.31 anmeldte personalet fra Magasin, at de havde pågrebet to butikstyve, der havde forsøgt at stjæle en trøje til en værdi af 900 kroner ved at fjerne en alarm fra trøjen.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 20-årig kvinde Bagsværd og en 20-årig mand Kgs. Lyngby blev sigtet for butikstyveri. Manden fra Kgs. Lyngby blev ligeledes sigtet for at have været i besiddelse af en mindre mængde hash og en springkniv.

 

Hærværk, Gentofte

Klokken 15.55 blev det anmeldt på vegne af en 11-årig dreng, at en fremmed mand havde slået den 11-åriges telefon ud af hånden på ham, da drengen klokken 15.15 gik på Lyngbyvej under broen ved Helsingørmotorvejen, hvorved telefonens skærm gik i stykker.

 

Den fremmede mand beskrives som: mand, 30-35 år gammel, med sort hår, stort sort fuldskæg, tatovering på den ene arm. Talte dansk med accent.

 

Tricktyv på spil, Frederikssund

En tricktyv var mandag eftermiddag klokken 16 på spil ved Foderstofgården. Her spurgte han en 86-årig mand om vej og lagde i det samme et vejkort over hendes rollator og dækkede på den måde over, at han stjal en pung fra kvindens taske. Manden beskrives som 20-25 år, mellemøstlig af udseende, 175-180 cm høj, almindelig af bygning med sort skæg. Han var iført blå jakke, grå kondibukser og grå tophue.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Mandag eftermiddag klokken 16.41 blev en 50-årig mand fra Hillerød standset på Gl. Holmegårdsvej. Her viste det sig, at han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse. Manden blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Bil brød i brand, Ølstykke

En bil brød klokken 18.19 i brand under kørslen på Frederikssundsvej. Bilens fører, en 23-årig mand fra Greve, og hans passager bemærkede, at der kom røg ud af bilens luftkanaler, hvorefter de standsede og steg ud. Kort tid efter kunne de konstatere, at der kom flammer ud fra motorrummet. Ingen personer kom til skade ved bilbranden.

 

Cykelbatteri stjålet, Hillerød

Mellem klokken 16.00 og 17.00 mandag eftermiddag er et batteri blevet stjålet fra en el-cykel, som stod på Hillerødholmsalle.

 

Unge kom op at toppes, Hillerød

En gruppe unge kom mandag aften omkring klokken 21.20 op at toppes i Slotsgade. En patrulje kørte til stedet og fik dæmpet parterne, der ikke rigtig kunne redegøre for, hvordan uenigheden var opstået.

 

Musik var slukket, Klampenborg

En borger anmeldte mandag aften klokken 23.30, at der blev spillet høj musik fra nogle biler ved Bellevue. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at musikken var slukket.

 

Sigtet for narkokørsel, Humlebæk

Klokken 00.57 natten til tirsdag blev en 25-årig mand fra Humlebæk standset, da han kom kørende ad Teglgårdsvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af hash, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsniveau. 

 

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 35-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 02.30 sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Manden blev standset på Bernstorffsvej.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

22. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. april 2024

Færdselsuheld, narkokørsel og butikstyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.