Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

21. september 2021 10:33

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 20.-21. september 2021

Spiritus- og narkokørsel, mistænkelige forhold, hittehash og flere sigtelser for besiddelser af euforiserende stoffer. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra varebil, Hellerup

Klokken 09.08 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Bøgevej.

 

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 09.30 blev det anmeldt, at der imellem onsdag morgen og søndag aften var blevet stjålet en klapvogn fra en personbils bagagerum, efter venstre fordør var blevet brudt op. Bilen havde holdt parkeret på Jægersborg Allé. Foruden den stjålne klapvogn var bilens tændingslås også blevet ødelagt.

 

Kørsel uden førerret, Melby

Klokken 10.14 blev en 23-årig mandlig bilist fra Hundested standset og kontrolleret på Evetoftevej. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

 

Færdselsuheld, Fredensborg

Klokken 10.15 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Nødebovej i T-krydset ved Hillerødvejen, idet en personbil ført af en 45-årig mand fra Nødebo påkørte en 57-årig kvindelig cyklist fra Fredensborg. Bilisten svingede til højre fra Nødebovej ud på Hillerødvejen, hvor kvinden cyklede i østlig retning, og der skete i den forbindelse et sammenstød uden personskade til følge. Det kan muligvis komme på tale, at bilisten skal sigtes efter færdselslovens bestemmelser.

 

Kørsel uden førerret, Melby

Klokken 10.58 blev en 28-årig mandlig bilist fra Vallensbæk Strand standset og kontrolleret ved Islandshøjparken. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

 

Hittehash, Farum

I forbindelse med Nordsjællands Politis indsats mod utryghedsskabende narkohandel var en narkohund et smut forbi Bybækterrasserne omkring klokken 12. I et grønt område fandt hunden en pose med en mindre mængde hash i samt en digitalvægt, og begge dele blev taget med til politistationen.

 

Lovgivningen om euforiserende stoffer, Farum

I forbindelse med ovenstående blev en 18-årig mand fra Farum truffet, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Ligeledes blev en 19-årig mand fra Glostrup også truffet med en mindre mængde hash på sig, og også han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Kørsel uden førerret, Hørsholm

Klokken 13.05 blev en 45-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Ådalsvej. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han var frakendt retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

 

Tyveri fra taske, Farum

Klokken 13.29 anmeldte en 83-årig kvinde fra Farum, at hun omkring klokken 11.30-12.00 havde fået stjålet sin pung fra sin taske, imens tasken havde hængt over hendes skulder, da hun befandt sig i Farum Hovedgade.

 

Den formodede gerningsperson beskrives som: Mand, 20-30 år gammel, 170 cm høj, mørk i huden, med sort kort hår og et mørkt skæg.

 

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 14.45 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 09.00 var blevet stjålet lidt kontanter samt et kørekort fra en personbil, der havde holdt parkeret på Enighedsvej. 

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 10.14 blev en 55-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at manden sad bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

 

Sigtet for vold, Hillerød

Klokken 16.19 blev det af personale i Netto på Skansevej anmeldt, at en mand kort forinden havde spyttet en medarbejder i hovedet og skubbet denne kraftigt i brystet med begge hænder. Dette var sket, da medarbejderen havde fortalt manden, at han var uønsket i butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 30-årig fra Hillerød, og han blev derpå anholdt og sigtet for vold.

 

Indbrud i campingvogn, Smørum

Mellem søndag klokken 12.00 og mandag klokken 16.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til tre campingvogne, som stod opbevaret på Råbrovej. Indstigningen var sket ved opbrydning af flere låse. Fra campingvognene blev der stjålet diverse inventar, og flere af campingvognenes vinduer var også blevet afmonteret og stjålet.

 

Tyveri af skraldespand, Allerød

En 46-årig kvinde anmeldte klokken 16.49, at en skraldespand, som hun havde haft stående ved indgangen til sin bolig, var blevet stjålet. Da kvinden forlod sit hjem klokken 14.50, havde hun bemærket en ukendt mand, som stod og rodede i naboens skraldespand, og da kvinden kom hjem klokken 15.50, kunne hun konstatere, at hendes skraldespand ikke længere befandt sig på stedet. Kvinden havde mistanke om, at tyveriet kunne skyldes, at hun tidligere på dagen havde fundet en pose med noget hvidt pulver i hækken, og posen havde hun smidt ud i skraldespanden.

 

Den ukendte mand beskrives som: 35-40 år og med kort hår. Iført rød dunjakke og sort mundbind.

 

Vanvidskørsel, Smørum

En 18-årig mandlig bilist fra Hvidovre blev klokken 18.03 standset af en patrulje på Frederikssundmotorvejen, idet hans hastighed på stedet var blevet målt til 146 km/t, hvor der var en hastighedsbegrænsning på 70 km/t. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og som følge af en hastighedsoverskridelse på mere end 100 procent blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation efter reglerne om vanvidskørsel. 

 

Sigtet for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed, Hillerød

Klokken 19.10 indløb der anmeldelse om, at der var sket et mindre færdselsuheld på Tækkerstræde, da en 24-årig mandlig bilist fra Helsingør bakkede i sin bil ud fra en parkeringsplads og i den forbindelse blev påkørt af en 79-årig kvindelig bilist fra Hillerød, som kørte ligeud på parkeringspladsen. Der opstod her en kontrovers mellem parterne, og en patrulje kørte til stedet. Her blev der mæglet mellem parterne, og den 24-årige blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed under kørslen. Han blev derudover også sigtet for at have ført bilen, selv om han ikke havde generhvervet sin førerret.

 

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, Helsinge

På Østergade traf en patrulje klokken 19.53 en 19-årig mand fra Græsted. Han blev ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 20.20 blev det anmeldt, at en ung kvindelig beboer hørte lyde fra stueetagen i en bolig på Strandvejen. Beboeren gik derfor nedenunder og konstaterede, at nogen havde været i huset, da en nøgle var fjernet fra et bord. Beboeren gik derefter kort ovenpå, og da hun kom ned igen, var nøglen tilbage på bordet, og hun kunne se en ukendt mand i indkørslen med en cykel. Da beboeren råbte ham an og spurgte, hvad han lavede på stedet, kunne han ikke forklare sin tilstedeværelse og forsvandt derfra. En patrulje kørte mod stedet for at undersøge forholdet nærmere og lede efter den ukendte mand. Han var dog ikke mulig at udfinde i området. Han beskrives som: 170-180 cm, mørk i huden og med kort karseklippet hår. Iført sort jakkesæt med stramme bukser, sorte støvler og solbriller. Medbragte en sort cykel med stålcykelkurv monteret foran på cyklen, hvori der lå to attache-lignende tasker. 

 

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, Helsingør

En patrulje befandt sig klokken 20.25 på Færgevej, da de bemærkede en gruppe unge mænd, som opholdt sig på dækket af en sundbus. Da patrulje rettede henvendelse til de unge mennesker, kunne de konstatere, at der var blevet røget hash på stedet, og at en af de unge, en 15-årig ung mand fra Helsingør, var i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, mens de øvrige fik registreret deres generalia. Patruljen fik en adfærdsregulerende samtale med gruppen, og grundet deres unge alder, blev der taget kontakt til deres værger for at oplyse om hændelsen. 

 

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Klokken 21.17 blev det anmeldt, at der befandt sig flere maskerede personer på Hillerødvest Skolen på Teglværksvej, hvorfor der var mistanke om indbrud, og patruljer kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Under patruljernes tilstedeværelse blev to personer udfundet på skolens tag. Da det ikke ved de indledende undersøgelser var muligt at fastslå, om der havde været indbrud på stedet, blev de to personer indledningsvist ikke sigtet for noget. Deres generalia blev dog registreret, og det kan ikke udelukkes, at der efterfølgende kan ske sigtelser, såfremt det konstateres, at der har været indbrud på stedet.

 

Spiritus- og narkokørsel, Frederiksværk

På Hanevænget standsede en patrulje klokken 21.50 en 56-årig mandlig knallertfører fra Helsingør. Et alkometer viste, at han formentlig havde ført knallerten med en promille over det tilladte, ligesom et narkometer viste, at han formentlig også havde været påvirket af euforiserende stoffer under kørslen. Han blev derfor anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel og derefter taget med til blodprøvetagning med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

 

Den 56-årige knallertfører blev derudover også sigtet for besiddelse af stoffer med henblik på videresalg og kørsel uden førerret.

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

En 39-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 0.212 standset af en patrulje på Belvederevej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

12. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 11.-12. august 2022

Vanvidskørsel, tyveri og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

11. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 10.-11. august 2022

Færdselsuheld, tyverier, musik til ulempe og en anholdt indbrudstyv. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

10. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 09.-10. august 2022

Tyverier, hittehash, skoleklasse på gale veje og person fundet i brændt bil. Her er uddrag af det seneste døgns hændelser i Nordsjællands politikreds

Forslag