Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

28. januar 2021 17:54

Nordsjællands Politi indfører opholdsforbud i tre klubhuse

Nordsjællands Politi har i dag indført forbud mod at opholde sig på tre adresser i henholdsvis Frederiksværk, Hillerød og Helsingør, hvor Bandidos MC har til huse. Forbuddet gælder foreløbig i 14 dage, og en overtrædelse af forbuddet udløser som det klare udgangspunkt minimum 60 dages fængsel.

Fra i dag klokken 17 og indtil videre frem til den torsdag den 11. februar 2021 klokken 17 er der indført opholdsforbud på tre adresser i henholdsvis Frederiksværk, Hillerød og Helsingør. De tre adresser huser tilholdssteder for personer relateret til grupperingen Bandidos MC, der er i konflikt med grupperingen NNV, og det er denne konflikt, som ligger til grund for opholdsforbuddene.

Det er blandt andet politiets vurdering, at en brand natten til tirsdag i denne uge ved Bandidos MC’s tilholdssted i Helsingør var påsat, og at ildspåsættelsen fandt sted som led i konflikten imellem grupperingerne Bandidos MC og NNV.

- Det er komplet uacceptabelt, at konflikten har ført til en brandstiftelse, som kunne have resulteret i, at nogen var kommet alvorligt til skade. Alle, der bor og færdes nær tilholdsstederne, skal føle sig trygge, og det er en af årsagerne til, at der er indført opholdsforbud, fortæller politidirektør i Nordsjællands Politi, Jens-Christian Bülow.

Nordsjællands Politi har opsat skilte med information om forbuddet ved de tre tilholdssteder samt sat ekstra låse på indgangene. En overtrædelse af forbuddet udløser som det klare udgangspunkt minimum 60 dages fængsel, men kan straffes med fængsel i op til to år.

- Vi holder et meget vågent øje med både personerne involveret i denne konflikt og deres tilholdssteder, også selvom der nu er opholdsforbud på adresserne. Med indførelsen af opholdsforbuddene håber jeg, at vi kan minimere risikoen for angreb mod tilholdsstederne, og vi overvejer desuden løbende, om vi skal tage andre værktøjer i brug for at få lagt en dæmper på konflikten, slutter Jens-Christian Bülow.

Adresserne på de tre tilholdssteder er:
• Stubbedamsvej 17B, 3000 Helsingør 
• Industrivænget 27, 3400 Hillerød 
• Industrivænget 12, 3300 Frederiksværk

Læs eventuelt mere i denne nyhed fra Rigspolitiet

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.