Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

28. januar 2021 17:54

Nordsjællands Politi indfører opholdsforbud i tre klubhuse

Nordsjællands Politi har i dag indført forbud mod at opholde sig på tre adresser i henholdsvis Frederiksværk, Hillerød og Helsingør, hvor Bandidos MC har til huse. Forbuddet gælder foreløbig i 14 dage, og en overtrædelse af forbuddet udløser som det klare udgangspunkt minimum 60 dages fængsel.

Fra i dag klokken 17 og indtil videre frem til den torsdag den 11. februar 2021 klokken 17 er der indført opholdsforbud på tre adresser i henholdsvis Frederiksværk, Hillerød og Helsingør. De tre adresser huser tilholdssteder for personer relateret til grupperingen Bandidos MC, der er i konflikt med grupperingen NNV, og det er denne konflikt, som ligger til grund for opholdsforbuddene.

Det er blandt andet politiets vurdering, at en brand natten til tirsdag i denne uge ved Bandidos MC’s tilholdssted i Helsingør var påsat, og at ildspåsættelsen fandt sted som led i konflikten imellem grupperingerne Bandidos MC og NNV.

- Det er komplet uacceptabelt, at konflikten har ført til en brandstiftelse, som kunne have resulteret i, at nogen var kommet alvorligt til skade. Alle, der bor og færdes nær tilholdsstederne, skal føle sig trygge, og det er en af årsagerne til, at der er indført opholdsforbud, fortæller politidirektør i Nordsjællands Politi, Jens-Christian Bülow.

Nordsjællands Politi har opsat skilte med information om forbuddet ved de tre tilholdssteder samt sat ekstra låse på indgangene. En overtrædelse af forbuddet udløser som det klare udgangspunkt minimum 60 dages fængsel, men kan straffes med fængsel i op til to år.

- Vi holder et meget vågent øje med både personerne involveret i denne konflikt og deres tilholdssteder, også selvom der nu er opholdsforbud på adresserne. Med indførelsen af opholdsforbuddene håber jeg, at vi kan minimere risikoen for angreb mod tilholdsstederne, og vi overvejer desuden løbende, om vi skal tage andre værktøjer i brug for at få lagt en dæmper på konflikten, slutter Jens-Christian Bülow.

Adresserne på de tre tilholdssteder er:
• Stubbedamsvej 17B, 3000 Helsingør 
• Industrivænget 27, 3400 Hillerød 
• Industrivænget 12, 3300 Frederiksværk

Læs eventuelt mere i denne nyhed fra Rigspolitiet

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

15. april 2021

Nordsjællands Politi

De nye nærpolitienheder i Nordsjælland placeres i Helsinge og Nivå

Borgere vil i fremtiden kunne henvende sig til politiet i Helsinge og Nivå, når der på baggrund af den nye flerårsaftale etableres to nye nærpolitienheder i Nordsjællands politikreds

24. marts 2021

Nordsjællands Politi

Fem anholdt for grov vold mod 17-årig i Helsinge

Nordsjællands Politi har tirsdag aften anholdt flere personer, som formodes at have begået et groft overfald på en 17-årig mand lørdag den 20. marts 2021 på stationen i Helsinge. Det formodes, at overfaldet er sket som led i en konflikt mellem to grupperinger

10. marts 2021

Nordsjællands Politi

Flere mænd anholdt i sag om tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner

Efter en koordineret aktion onsdag formiddag er fem mænd blevet anholdt af Nordsjællands Politi i en sag omhandlende tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner. Efter anholdelserne foretog politiet ransagninger af flere adresser, hvor der blandt andet blev fundet champagneflasker, der sandsynligvis kan kædes sammen med et indbrud begået ved en vinforhandler i Kokkedal i november 2020.