Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

10. september 2019

Nordsjællands Politi søger vidner til sag om voldtægtsforsøg

I forbindelse med efterforskningen af en sag om voldtægtsforsøg af en 43-årig kvinde, vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner.

Natten til mandag den 9. september blev en 43-årig kvinde overfaldet og forsøgt voldtaget i Dyrehaven. Overfaldet skete omkring klokken 00.47, og Nordsjællands Politi vil i forbindelse med efterforskningen gerne høre fra vidner, som har set eller hørt noget i tidsrummet mellem klokken 00.35 og 00.55 eller har andre oplysninger, der kan være til gavn for efterforskningen.

Nordsjællands Politi har følgende signalement af to mænd, som er af interesse for sagen. Der er tale om A; dansk, ca. 175 cm høj, 20-25 år, slank til almindelig af bygning, skaldet, blå øjne. B; dansk, ca. 175 cm høj, 20-25 år, kraftig af bygning med kort, lyst hår.

Oplysninger kan gives til Nordsjællands Politi på telefon 114.

 

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi foreløbig ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

16. februar 2020

Nordsjællands Politi

Politiet undersøger sprængning på Kongens Vænge i Hillerød

Klokken 02.22 indgik der en anmeldelse til Nordsjællands Politi om, at der på Kongens Vænge i Hillerød var sket en mindre sprængning.

7. februar 2020

Nordsjællands Politi

Gerningsmanden bag voldeligt overfald i Smørum er formentlig identificeret

Nordsjællands Politi efterlyser ikke længere den formodede gerningsmand bag et voldeligt overfald begået i Smørum den 8. december 2019, idet han formentlig er identificeret

6. februar 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi og Gribskov Kommune i fælles indsats mod handel med ulovlige stoffer

Særlig forebyggende indsats skal sætte stopper for tendens, hvor børn og unge tilbydes ulovlige stoffer, når de færdes ved skoler og i andre ungdomsmiljøer

Afvis cookies