Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

10. september 2019

Nordsjællands Politi søger vidner til sag om voldtægtsforsøg

I forbindelse med efterforskningen af en sag om voldtægtsforsøg af en 43-årig kvinde, vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner.

Natten til mandag den 9. september blev en 43-årig kvinde overfaldet og forsøgt voldtaget i Dyrehaven. Overfaldet skete omkring klokken 00.47, og Nordsjællands Politi vil i forbindelse med efterforskningen gerne høre fra vidner, som har set eller hørt noget i tidsrummet mellem klokken 00.35 og 00.55 eller har andre oplysninger, der kan være til gavn for efterforskningen.

Nordsjællands Politi har følgende signalement af to mænd, som er af interesse for sagen. Der er tale om A; dansk, ca. 175 cm høj, 20-25 år, slank til almindelig af bygning, skaldet, blå øjne. B; dansk, ca. 175 cm høj, 20-25 år, kraftig af bygning med kort, lyst hår.

Oplysninger kan gives til Nordsjællands Politi på telefon 114.

 

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi foreløbig ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

20. september 2019

Nordsjællands Politi

Mand anholdt og varetægtsfængslet i sag om voldtægt i pirattaxa

En 35-årig mand er ved Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i 14 dage for en voldtægt begået i Lyngby den 1. september

20. september 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi opfordrer: Lad lyset brænde i de mørke måneder

Når efteråret melder sin ankomst, plejer antallet af indbrud i privat beboelse at stige. Noget så simpelt som belysning kan dog være med til at holde indbrudstyven væk.

19. september 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi søger vidner i sag om skud i Fredensborg

I forbindelse med efterforskningen af en sag, hvor en mand natten til søndag den 15. september blev ramt af et skud ud for Café Pingo i Fredensborg, søger politiet særligt to mulige vidner.

Afvis cookies