Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

3. november 2021 13:10

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 3. november 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 9.45

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 9.45 en 24-årig mand og en 43-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. De sigtes for besiddelse af en større mængde narko med henblik på videresalg, efter Østjyllands Politis specialpatrulje fandt en del salgsposer med amfetamin og kokain på deres adresse i Norddjurs. Derudover blev fundet mange tusinde kroner i kontanter i hjemmet.

Ud over manden og kvindens adresse ransagede politiet også et værksted tilhørende den 24-årige, og her fandt politiet også noget kokain.

Ved grundlovsforhøret, der blev holdt bag lukkede døre, blev de begge varetægtsfængslet i fire uger. Den 43-årige kvinde kærede kendelsen til landsretten.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 10.30 i Retten i Aarhus en 19-årig mand, der sigtes for drab og røveri i forbindelse med, at en 18-årig mand søndag aften mistede livet efter et knivstikkeri i Viby.

Ved grundlovsforhøret erkendte den 19-årige vold med døden til følge, men forklarede at der var tale om nødværge. Han blev varetægtsfængslet frem til den 25. november. Læs mere i tidligere udsendte pressemeddelelse.  

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 14.30

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 14.30 i Retten i Aarhus en 27-årig mand, der sigtes for foreløbigt 10 forhold af bedrageri mod ældre kvinder, der er blevet lokket til at udlevere deres dankort og kode til falske bankmænd. Læs mere i tidligere udsatte pressemeddelelse.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Landejendom brændt ned

Natten til onsdag kl. 02.20 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i en landejendom på Elstrupvej i Fårup. Der var dog hverken personer eller dyr til stede på ejendommen. Da politiet ankom til stedet, var brandvæsnet netop gået i gang med slukningsarbejdet, men det stod hurtigt klart, at der var tale om en omfattende brand, og at bygningen ikke stod til at redde. Brandvæsnet foretog derfor en kontrolleret nedbrænding.

Det har endnu ikke været muligt at fastlægge en brandårsag, men på baggrund af de foreløbige undersøgelser, er det politiets formodning, at der er tale om en påsat brand. Efterforskningen førte til, at en 51-årig mand blev natten til onsdag anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse.

**

 

Gæst på beværtning anholdt og sigtet

En 28-årig mand blev natten til onsdag kl. 02.23 anholdt ud for en beværtning på Åboulevarden i Aarhus og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og våbenloven.

En dørmand forklarede, at den 28-årige havde opført sig aggressivt på beværtningen og gjort andre gæster utrygge. Da dørmanden tog fat i ham for at få ham ud fra stedet, opdagede han, at den 28-årige havde en mindre koben i lommen.

Da en patrulje ankom til stedet, så de dørmanden stå udenfor med den 28-årige, som råbte skældsord mod dørmanden og spyttede efter ham.

Han blev derfor anholdt og sigtet, og kobenet blev beslaglagt.

**

 

Tasker for flere tusinde kroner stjålet i butik

Østjyllands Politi fik natten til onsdag kl. 02.25 en anmeldelse om, at nogle mænd var brudt ind i en butik på Volden i Aarhus C. Et vidne havde hørt alarmen og set to mørkklædte mænd gå rundt i butikken.

Flere patruljer kørte hurtigt til stedet, men gerningsmændene var væk, da politiet kom frem. Det lykkedes dog ikke at finde frem til dem under den efterfølgende patruljering i området. Det viste sig, at der var blevet stjålet tasker for en del tusinde kroner fra butikken.

Betjentene sikrede spor på stedet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere.

**

 

Melding om pistol fik politiet til at rykke ud

Tirsdag kl. 09.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var set med en pistol ved Fuglebakken i Randers C. Da politiet ankom til stedet, stod det klart, at der havde været nogle uoverensstemmelser mellem flere personer, der blandt andet havde resulteret i, at der var blevet kastet en sten igennem en rude til en lejlighed. Betjentene fik efterfølgende fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for hærværket.

Betjentene kiggede nærmere på den lejlighed, hvor det var blevet oplyst, at personen med pistol skulle være gået ind. Her fandt betjentene nogle hardball-pistoler, som muligvis var dem, der var blevet set.

**

 

Kvinde sigtet for butikstyveri

En vagt i Storcenter Nord i Aarhus opdagede tirsdag omkring kl. 19.50 en 29-årig kvinde, som stod i Føtex og var ved at hive alarmen af nogle makeup-artikler.

Herefter tog hun noget tøj og puttede i en taske, inden hun betalte for nogle andre varer ved kassen. Da hun gik ud af butikken, holdt vagten hende tilbage og kontaktede efterfølgende politiet.

I kvindens taske lå både makeup og tøj, som hun ikke havde betalt for, og hun blev derfor sigtet for butikstyveri, da politiet kom frem.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 16.05 skete der et færdselsuheld på Spanien i Aarhus C. En 30-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 65-årig mand, som blev skubbet op i en bil med en 61-årig mand bag rattet.

Tirsdag kl. 21.23 skete der et færdselsuheld på Hovvej i Hadsten. En kvindelig bilist ramte ind i en truck, der holdt i siden af vejen. Kvinden kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Bøgevej i Haslund ved Randers SV begået tirsdag d. 2/11 mellem kl. 17.40 og kl. 19.30
  • På Clausholmvej i Randers SØ begået tirsdag d. 2/11 mellem kl. 8.00 og kl. 20.40
  • På Ydunsvej i Åbyhøj begået mellem fredag den 29/10 kl. 14.45 og lørdag den 30/10 kl. 17.00
  • På Havkærvænget i Tilst begået mellem mandag den 27/9 kl. 23.00 og tirsdag den 2/11 kl. 14.00
  • På Jægervej i Hammel begået mellem lørdag den 30/10 kl. 11.30 og tirsdag den 2/11 kl. 16.00

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 9. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

8. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 8. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

7. december 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 7. december 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Forslag