Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Efterlysning

9. september 2022 10:55

Efterlysning: To mænd søges i forbindelse med hjemmerøveri

Østjyllands Politi offentliggør nu billeder af to formodede gerningsmænd til et hjemmerøveri begået natten til den 18. august i Randers.

bil, hjemmrøveri, Randers, 18. august

Tre personer kom omkring kl. 00.50 kørende i en bil på Infanterivej i Randers NØ, hvor de standsede ud for en opgang. Her steg to af mændene ud og gik op til en lejlighed, hvor de med kniv truede en mand til at udlevere nogle tusinde kroner i kontanter. 

Herefter løb de fra stedet og steg formentligt ind i bilen igen. Der var tale om en rød personbil, hatchback med sølvfarvede stål/alufælge. 

Mændene var maskerede, og den forurettede kunne umiddelbart ikke genkende dem.  

 

Ring 114, hvis du kan genkende mændene

I forbindelse med efterforskningen har politiet fundet frem til overvågningsvideoer, der viser bilen og de to mænd, da de står i opgangen. Det er dog endnu ikke lykkedes at identificere mændene, og Østjyllands Politi offentliggør nu billeder fra overvågningen i håb om, at nogen kan genkende dem. 

Har du oplysninger om bilen eller mændene, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114. 

 

Signalement

De to mænd beskrives på følgende vis: 

A) 
Dansk af udseende, lys i huden
Ca. 20-30 år
Ca. 170-180 cm spinkel/normal af bygning
Mørkt hår
Iført sort tørklæde med hvidligt mønster, grå t-shirt, sorte jeans/joggingbukser m. hvidligt logo på venstre lår, hvide sneakers af mrk. Nike med sort Nike-logo, sorte handsker
Talte dansk uden accent. 


B)
Dansk af udseende, lys i huden
Ca. 20-30 år
Ca. 170-180 cm, normal/robust af bygning 
Lyst hår
Iført blå sweatshirt, sorte joggingbukser af mrk. Nike med hvidt Nike-logo, sorte sneakers af mrk. Nike m. hvidt Nike logo
Talte dansk u. accent. 

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere efterlysninger

25. august 2022

Østjyllands Politi

Efterlysning: Så du overfald i Randers?

Østjyllands Politi efterlyser vidner til et overfald natten til den 18. august i Randers C, hvor en 54-årig mand blev slået i ansigtet.

30. juni 2022

Østjyllands Politi

Vidner efterlyses til påkørsel i Grenaa

Østjyllands Politi efterlyser vidner i forbindelse med en påkørsel af en ung mand på gågaden, Østergade, i Grenaa den 4. juni kl. 02.44.

3. juni 2022

Østjyllands Politi

Hjælp politiet med at finde efterlyst indbrudstyv

Politiet beder borgerne om hjælp til at finde frem til en udenlandsk mand, der mistænkes for at stå bag en række indbrud begået flere steder i landet. Han er senest set i Randers onsdag aften.

Forslag