Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

24. marts 2021 08:06

Fire anholdt i aktion mod bandemiljøet

Fire mænd, nogle af dem fra rocker- bandemiljøet, blev tirsdag anholdt i en større, koordineret politiaktion, som Særlig Efterforskning Vest stod bag. Aktionen er et led i efterforskningen af en stor narkosag, hvor der tidligere er blevet beslaglagt flere hundrede kilo amfetamin.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

Under tirsdagens indsats blev der foretaget ransagning på adresser i flere jyske politikredse og i hovedstadsområdet. Ved ransagningerne blev der blandt andet fundet en skarpladt pistol. 

Tre af de anholdte sigtes for besiddelse og distribution af en omfattende mængde narkotika, mens den fjerde sigtes for at have været i besiddelse af et skydevåben. 

Særlig Efterforskning Vest slog første gang til i sagen den 28. juli sidste år og fulgte op med en aktion den 18. august. Ved de to aktioner anholdt politiet i alt 16 personer -  14 af dem blev varetægtsfængslet. Fem af dem har allerede fået dom i sagen.

 

Fremstilles i grundlovsforhør onsdag

De fire anholdte i tirsdagens aktion bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag kl. 9.30 ved Retten i Aarhus. 

”Det er vores vurdering, at de anholdte i dagens indsats har været en del af et større netværk, som har distribueret store mængder hård narko. Der er tale om organiseret kriminalitet med tråde til rocker-bandemiljøet, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagen, ” siger politiinspektør i Særlig Efterforskning Vest, Carit Andersen. 

Anklagemyndigheden vil af hensynet til den videre efterforskning anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret onsdag, og Særlig Efterforskning Vest ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen p.t. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

31. januar 2023

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for overgreb på 14-årig pige

En 26-årig mand blev mandag ved Retten i Randers idømt et års ubetinget fængsel for i august sidste år at have krænket en 14-årig pige seksuelt i hans hjem i en by i Favrskov Kommune.

27. januar 2023

Østjyllands Politi

34-årig kvinde idømt fængsel for seksuelt samvær med mindreårig

En 34-årig kvinde er ved retten i Randers kendt skyldig i at have begået voldtægt i form af at have haft samleje og andet seksuelt forhold med en 14-årig dreng. Episoden fandt sted på en adresse på Djursland i november sidste år.

25. januar 2023

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt fængsel for vold og knivstik

En 42-årig mand er blevet kendt skyldig i at have begået vold mod en 35-årig kvinde samt i at have stukket hende flere gange med kniv. Episoden fandt sted i slutningen af oktober sidste år på en adresse i Randers NV.

Forslag