Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

20. november 2020 13:51

Seks mænd nu dømt i stor amfetamin-sag

Tre mænd har i løbet af den seneste uge fået dom for deres rolle i et større narkonetværk, der står bag organiseret handel med amfetamin.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

I forvejen var tre andre mænd blevet dømt, og de seks dømte har samlet fået mere end 20 års fængsel i sagen, som Særlig Efterforskning Vest har efterforsket. 

De tre nyligt dømte blev alle dømt skyldige i at have købt eller transporteret amfetamin. 

En 31-årig mand fra Horsens blev ved Retten i Kolding idømt fire års fængsel for at have modtaget to kilo amfetamin, som han skulle videredistribuere.

En 24-årig mand fra Aalborg og en 30-årig mand fra Aarhus blev henholdsvis ved Retten i Aalborg og Retten i Aarhus hver især idømt fængsel i to år og ni måneder for at have modtaget omkring et kilo amfetamin. 

 

Bagmænd afventer dom

”De seks personer, der nu er blevet dømt, har alle haft en rolle som enten kurér eller aftager af amfetaminen, og alle har tilstået i retten. Der venter yderligere retssager mod seks personer, heriblandt dem, som politiet vurderer har været bagmænd i sagen, ” siger anklager Jacob Gents. 

Særlig Efterforskning Vests efterforskning af sagen førte den i juli til beslaglæggelsen af flere hundrede kilo amfetamin og tre anholdelser under en aktion i Østjylland. Måneden efter slog politi-enheden så til flere steder i Danmark og anholdt yderligere 12 personer. 

Alle tre mænd blev fortsat varetægtsfængslet efter domsafsigelse.

Pressekontakt

Anklager Jacob Gents, tlf. 4013 4208

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

18. januar 2021

Østjyllands Politi

75-årig mand dømt for årelangt misbrug af steddatter

En 75-årig mand blev i dag ved Retten i Aarhus idømt syv års ubetinget fængsel for have misbrugt sin steddatter seksuelt adskillige gange over en periode på cirka fem år fra steddatteren var 7 til 11 år gammel.

14. januar 2021

Østjyllands Politi

Stedfar dømt for grov mishandling af baby

En 42-årig mand er ved Retten i Randers i en nævningesag blevet idømt fem års fængsel for flere gange i august og september 2019 at have udsat sin lille stedsøn for grov vold og mishandling.

9. januar 2021

Østjyllands Politi

Travl aften for færdselspolitiet i Aarhus

Østjyllands Politis færdselsafdeling havde fredag aften nok at se til, da de kørte en målrettet indsats omkring Ringvejen i Aarhus med særlig fokus på det vestlige Aarhus.