Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

5. juni 2023 10:07

24-årig mand fremstilles efter groft overfald – vidner søges stadig

En 24-årig mand fremstilles mandag kl. 10.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, efter han søndag blev anholdt og sigtet for et voldsomt overfald på en 18-årig og 19-årig mand natten til lørdag. Han sigtes for forsøg på manddrab og grov vold.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Ifølge sigtelsen påkørte den 24-årige de to mænd, hvorefter han brugte en økse, som han slog dem med under overfaldet, der fandt sted på Langenæs Allé omkring kl. 00.10. 

Den 18-årige fik alvorlige skader og var efterfølgende i livsfare, mens den 19-årige fik nogle mindre skader. 

Østjyllands Politi formoder, at der har været flere gerningsmænd involveret, og er fortsat i fuld gang med efterforskningen for at afklare hændelsesforløbet og finde frem til, hvem der var med under overfaldet. 

 

Ring 114 hvis du har set noget

”Vi har efterforsket intensivt, samlet flere tekniske spor og foretaget en del afhøringer, men vi vil fortsat meget gerne høre fra eventuelle vidner, der kan bidrage med supplerende oplysninger til vores efterforskning. Flere gæster fra NorthSide Festival er gået forbi gerningsstedet om natten, så der kan være flere, der har set noget. Har du oplysninger, kan du ringe til os på 114, ” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Det er fortsat Østjyllands Politis vurdering, at overfaldet bunder i et opgør i det kriminelle miljø. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. september 2023

Østjyllands Politi

Belgisk mand idømt fængsel overfald på 14-årig fodboldfan

En 18-årig belgisk ung mand er torsdag blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet en 14-årig dansk fodboldfan og taget hans trøje tæt på stadion i Aarhus i forbindelse med en fodboldkamp.

25. september 2023

Østjyllands Politi

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

22. september 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.