Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

5. juni 2023 10:07

24-årig mand fremstilles efter groft overfald – vidner søges stadig

En 24-årig mand fremstilles mandag kl. 10.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, efter han søndag blev anholdt og sigtet for et voldsomt overfald på en 18-årig og 19-årig mand natten til lørdag. Han sigtes for forsøg på manddrab og grov vold.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Ifølge sigtelsen påkørte den 24-årige de to mænd, hvorefter han brugte en økse, som han slog dem med under overfaldet, der fandt sted på Langenæs Allé omkring kl. 00.10. 

Den 18-årige fik alvorlige skader og var efterfølgende i livsfare, mens den 19-årige fik nogle mindre skader. 

Østjyllands Politi formoder, at der har været flere gerningsmænd involveret, og er fortsat i fuld gang med efterforskningen for at afklare hændelsesforløbet og finde frem til, hvem der var med under overfaldet. 

 

Ring 114 hvis du har set noget

”Vi har efterforsket intensivt, samlet flere tekniske spor og foretaget en del afhøringer, men vi vil fortsat meget gerne høre fra eventuelle vidner, der kan bidrage med supplerende oplysninger til vores efterforskning. Flere gæster fra NorthSide Festival er gået forbi gerningsstedet om natten, så der kan være flere, der har set noget. Har du oplysninger, kan du ringe til os på 114, ” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Det er fortsat Østjyllands Politis vurdering, at overfaldet bunder i et opgør i det kriminelle miljø. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.

5. juli 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi opretter visitationszone efter skyderi (NU OPHÆVET)

OPDATERET: VISITATIONSZONEN BLEV OPHÆVET 11. JULI 2024 KL. 15.00 Østjyllands Politi opretter nu visitationszone i dele af Viby J efter flere episoder, der efter politiets opfattelse har rod i stridigheder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.