Spring til hovedindhold

Forslag

Service 114 114
Alarm 112 112

Rigspolitiet

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed, der understøtter politikredsenes arbejde og koordinerer politiets indsats på landsplan.

Nyheder fra Rigspolitiet

20. februar 2023

Rigspolitiet

Politiet stopper uopmærksomme trafikanter

I uge 8 kontrollerer politiet uopmærksomme trafikanter på vejene i hele landet. Uopmærksomhed eller manglede/utilstrækkelig orientering er en medvirkende faktor ved knap 2/3-dele af dødsfaldene i trafikken.

23. januar 2023

Rigspolitiet

Politiet har fokus på bløde trafikanter i uge 4

Fodgængere, cyklister og knallertførere er bløde trafikanter, der er udsatte i trafikken. Risikoen for tilskadekomst for denne gruppe stiger, når færdselsloven ikke overholdes. 25 cyklister og 5 knallertførere omkom i trafikken i 2021.

22. januar 2023

Rigspolitiet

Politiet tester elektriske patruljevogne

Rigspolitiet søsætter et pilotforsøg med 10 uniformerede elektriske patruljevogne, hvor erfaringer med brugen af elbiler i beredskabet skal afdække muligheden for et grønnere alternativ til de dieseldrevne patruljevogne.

Rigspolitiet på Twitter

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 7. marts

RT @NSK_politi: Gode råd om falske sms'er • Vær kritisk. Myndigheder vil aldrig ringe eller skrive og bede dig om at udlevere dine personl…

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 3. marts

RT @FynsPoliti: En venlig reminder fra vores indsatsleder: Husk at orienter dig INDEN du skifter vognbane på motorvejen. Hvis ikke, kan du…

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 1. marts

RT @SjylPoliti: Det er lige før, man bliver overrasket, hvis der ikke ligger en ny type fup-mail i indbakken dagligt. Sådan ser dagens udga…

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.
Følg Rigspolitiet på sociale medier

Rigspolitiet

Polititorvet 14
1780 København V
Telefon:3314 8888
Sikker e-mail:Send sikker mail
EAN-nummer:5798000081819

Forslag