Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

16. maj 2022 07:02

Ny politistation i Aabenraa indvies


Alle borgere inviteres inden for på byens nye politistation mandag den 23 maj fra klokken 13-16

Mandag den 23. maj slår Syd- og Sønderjyllands Politi dørene op og inviterer alle Aabenraas borgere inden for på byens nye politistation.

Beredskabsstationen i Aabenraa flyttede den 4. marts 2022 fra den tidligere station på Haderslevvej til nye og mere tidssvarende lokaler på H. P. Hanssens Gade 23 i det centrale Aabenraa. Nu er personalet kommet på plads og er klar til at vise de nye istandsatte lokaler frem. Syd- og Sønderjyllands Politi inviterer derfor til indvielse mandag den 23. maj, hvor alle er velkomne til at komme på rundvisning i de nye lokaler. Uden for bliver der lejlighed til at se nærmere på både politibiler, motorcykler og andre køretøjer, ligesom der bliver rig lejlighed til at få en snak med politiet og få lidt at spise.

Politistationen i Aabenraa huser en lang række funktioner. Stationen er udkørselssted for de lokale beredskabspatruljer og for færdselspolitiet, hundesektionen og indsatslederfunktionen i den sydlige del af politikredsen. Derudover huser stationen ekspedition med borgerbetjening, de lokale forebyggelsesmedarbejdere, medarbejdere fra Central Efterforskning samt politikredsens bevillings- og tilladelseskontor.

Aabenraas nye beredskabsstation indvies med taler og snoreklip klokken 13, hvorefter der er rundvisning indenfor, køretøjer og pølsevogn udenfor. Alle er velkomne. Arrangementet slutter klokken 16.

 

Presserundvisning:

Medier, der er interesserede i en rundvisning, kan enten få en sådan i forbindelse med indvielsen eller fredag den 20. maj klokken 11.

OBS!! Tilmelding til rundvisningen fredag senest tirsdag den 17. maj til kommunikationsmedarbejder Anette Johnsen på telefon 24605097 eller på mail ajo053@politi.dk

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

30. juni 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

To mænd sigtet for forsøg på manddrab

Politiet har hele dagen efterforsket sagen, hvor en mand blev fundet alvorligt tilskadekommen på gaden i Sønderborg.

30. juni 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi efterforsker sag i Sønderborg

En mand blev i morges fundet alvorligt tilskadekommen i Sønderborg

29. juni 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Afspærring fjernet på havneområde i Aabenraa

Havnebassin undersøgt efter anmeldelse om mulig eksplosion. Dykkere fandt en ødelagt stopballon.

Forslag