Spring til hovedindhold

Forslag

Ny politistation i Aabenraa indvies


Alle borgere inviteres inden for på byens nye politistation mandag den 23 maj fra klokken 13-16

Mandag den 23. maj slår Syd- og Sønderjyllands Politi dørene op og inviterer alle Aabenraas borgere inden for på byens nye politistation.

Beredskabsstationen i Aabenraa flyttede den 4. marts 2022 fra den tidligere station på Haderslevvej til nye og mere tidssvarende lokaler på H. P. Hanssens Gade 23 i det centrale Aabenraa. Nu er personalet kommet på plads og er klar til at vise de nye istandsatte lokaler frem. Syd- og Sønderjyllands Politi inviterer derfor til indvielse mandag den 23. maj, hvor alle er velkomne til at komme på rundvisning i de nye lokaler. Uden for bliver der lejlighed til at se nærmere på både politibiler, motorcykler og andre køretøjer, ligesom der bliver rig lejlighed til at få en snak med politiet og få lidt at spise.

Politistationen i Aabenraa huser en lang række funktioner. Stationen er udkørselssted for de lokale beredskabspatruljer og for færdselspolitiet, hundesektionen og indsatslederfunktionen i den sydlige del af politikredsen. Derudover huser stationen ekspedition med borgerbetjening, de lokale forebyggelsesmedarbejdere, medarbejdere fra Central Efterforskning samt politikredsens bevillings- og tilladelseskontor.

Aabenraas nye beredskabsstation indvies med taler og snoreklip klokken 13, hvorefter der er rundvisning indenfor, køretøjer og pølsevogn udenfor. Alle er velkomne. Arrangementet slutter klokken 16.

 

Presserundvisning:

Medier, der er interesserede i en rundvisning, kan enten få en sådan i forbindelse med indvielsen eller fredag den 20. maj klokken 11.

OBS!! Tilmelding til rundvisningen fredag senest tirsdag den 17. maj til kommunikationsmedarbejder Anette Johnsen på telefon 24605097 eller på mail ajo053@politi.dk

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Indsats efter syrebomber på skole er afsluttet – efterforskningen fortsætter

Tirsdag fandt medarbejdere på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg syrebomber i skolegården.

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet har afspærret skolegård efter sprængte syrebomber

6 syrebomber kastet ind på skolegården ved Rørkjær Skole Urban i Esbjerg.

19. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Har du set manden eller voldsepisode på King George 7. februar 2024?

Politiet søger vidner og hjælp til at identificere mulig gerningsmand.