Spring til hovedindhold

Forslag

Fortsat lukning af klubhuse med tilknytning til Bandidos

Sydsjællands og Lolland-Falster Politi har besluttet at forlænge lukningen af to klubhuse i Næstved og i Flakkebjerg, som har tilknytning til Bandidos.

Konflikten mellem grupperingerne Bandidos MC og NNV har siden årsskiftet bl.a. vist sig ved flere voldsomme episoder i hovedstadsområdet og den nordøstlige del af Sjælland, hvor der er benyttet skydevåben, eksplosiver og brandbomber.

 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi besluttede den 28. januar 2021 at lukke to klubhuse i Næstved og i Flakkebjerg, som har tilknytning til Bandidos, da det blev vurderet, at der var en nærliggende risiko for, at konflikten kunne brede sig til politikredsen. Lukningen skete af sikkerhedsmæssige årsager, da klubhusene potentielt kunne blive udsat for angreb til fare for de omkringboende.

 

Den 11. februar blev lukningen forlænget, og politikredsen vurderer, at betingelserne for lukningen af klubhusene stadig er til stede. Derfor forlænger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi igen forbuddet mod enhver adgang til adresserne Ringstedgade 229A i Næstved og Flakkebjerg Stationsvej 10B i Flakkebjerg yderligere 14 dage frem til den 11. marts 2021.

 

Beslutningen om forbuddet er taget i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme ("Rockerloven").

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

Flere nyheder

15. april 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sorø Kommune får en lille ny

Med den flerårsaftale for politiets og anklagemyndighedens økonomi, som politikerne på Christiansborg har indgået, er det besluttet, at der skal oprettes nye nærpolitienheder i Danmark, så politiet bliver mere fysisk tilgængeligt og kan komme endnu tættere på borgerne lokalt. Det betyder, at der i Sorø Kommune nu etableres en helt ny bemandet nærpolitistation i Dianalund, og samtidig udbygges den nuværende nærpolitistation i Sorø by med flere medarbejdere og længere åbningstider.

15. april 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Ny nærpolitistation ved Motalavej i Korsør

Som en del af flerårsaftalen for politiet og anklagemyndigheden skal der oprettes 20 nye nærpolitienheder i Danmark, så politiet bliver mere fysisk tilgængeligt og kan komme endnu tættere på borgerne lokalt. En af disse nærpolitistationer skal placeres ved Motalavej i Korsør – og det er der nu fundet en løsning på.

12. april 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Flere eksempler på vanvidsbilisme i weekenden

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har henover weekenden haft travlt med flere store færdselssager, som desværre både handler om spiritus, optræk til gaderæs og vanvidsbilisme af forskellig art.