Spring til hovedindhold

Forslag

Annuller våbentilladelse

Annuller din våbentilladelse, hvis du ikke længere ønsker at benytte den. Det gælder fx ved samlertilladelser og tilladelser til genopladning.

HAV FØLGENDE PARAT

NemID/MitID

Journalnummer på tilladelsen, du ønsker at annullere

Spørgsmål og svar

Alle borgere over 15 år i Danmark har mulighed for at få et NemID/MitID. Har du ikke allerede et, kan du derfor bestille det. Du kan bestille MitID via din bank eller på www.borger.dk/internet-og-sikkerhed/mitid

Hvis du ikke har NemID/MitID, skal du sende de oplysninger, som vi skal bruge til at behandle din ansøgning, samt kvittering for indbetaling af afgift, som brevpost. Se kontaktoplysninger

Du skal dog være opmærksom på, at det forlænger sagsbehandlingstiden væsentligt, hvis du vælger at ansøge med brevpost. Det skyldes, at brevpost øger risikoen for fejl i ansøgningen, at vi skal bruge længere tid på manuel indtastning af dine data, og at PostNord typisk skal bruge op til 5 dage på levering af almindelige breve.

 
Det koster ikke noget at anmode om at annullere en tilladelse. 
Når du har indsendt din anmodning om ophør af våbentilladelse, modtager du en kvittering i e-boks, og du skal ikke foretage dig yderligere. 

Kvitteringen er din dokumentation for, at du har anmodet om ophør af våbentilladelse. Du hører kun fra os, hvis vi har spørgsmål til din anmodning. 
 

Kontakt våbenafdelingen

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ansøgning, kan du kontakte våbenafdelingen

Se kontaktoplysninger