Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

20. april 2021 17:58

Idømt 5 1/2 års fængsel for narkohandel

26-årig mand fra Ballerup idømt fængsel for salg af i alt et kilo kokain i Storkøbenhavn.

Københavns Vestegns Politi

Den 26-årig blev anholdt 25. marts på en adresse i Ballerup på baggrund af efterforskning fra enheden Operativ Støtte under Københavns Vestegns Politi. Da manden blev anholdt, fandt politiet knap 83 gram kokain, fire mobiltelefoner og otte digital vægte på adressen. I forbindelse med retsmødet i går, erkendte den 26-årige salg af ialt et kilo kokain. Salget var sket ved, at personer havde kontaktet den 26-årige i forbindelse med køb af små partier kokain, og manden havde så leveret kokainen til en række adresser rundt om i Storkøbenhavn.
”Den 26-årige narkohandler blevet stoppet på baggrund af målrettet efterforskning af politiet, og den markante straf modsvarer de mange narkohandler, som manden har foretaget, siger anklager Søren Yde Halse.
Retssagen kørte som tilståelsessag og den 26-årige modtog dommen. 

 

Pressekontakt:

Anklager Søren Yde Halse via pressetelefon 61197509
 

Flere nyheder

11. maj 2021

Københavns Vestegns Politi

Dømt for voldtægt af hustru

49-årig mand fra Taastrup idømt tre et halvt års fængsel for voldtægt begået mod ægtefælle

11. maj 2021

Københavns Vestegns Politi

Fem i fængsel for grov vold

Fem mænd er netop idømt fængselsstraffe for grov vold på Ishøj Strandvej sidste sommer. Tre fik desuden en advarsel om udvisning af Danmark.

7. maj 2021

Københavns Vestegns Politi

Tiltaler rejst for overfald på kvinde i Gladsaxe

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi har tiltalt to personer for at have overfaldet en kvinde på en parkeringsplads i Gladsaxe, nedlagt påstand om fængselsstraf og påstand om, at straffen skærpes som hadforbrydelse.