Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

3. august 2020 15:02

Tre mænd fremstilles for skyderi i Brøndby

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi fremstiller snart tre mænd på hhv. 19, 19 og 25 år, som mistænkes for skudepisoden i Brøndby i går aftes.

Mobil politistation på Brøndby Nord Vej

De tre mænd blev anholdt kort efter skudepisoden. På baggrund af efterforskning mistænkes de for at stå bag skyderiet der fandt sted kort før kl. 23.03 på Brøndby Nord Vej i Brøndby. De fremstilles i grundlovsforhør i retten i Glostrup.

Ved skyderiet blev der skudt efter en bil og den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være tale om en forveksling, hvilket den fremadrettede efterforskning skal afdække. Ingen kom til skade ved skudepisoden. 

At der var et skyderi i samme område torsdag den 30. juli indgår i efterforskningen, men det er endnu for tidligt at sige, om der er en sammenhæng.

I alt fem personer blev anholdt efter skyderiet. De øvrige er siden løsladt, da der ikke er grundlag for at fremstille dem i retten.

 

Mobilstation i området 

Københavns Vestegns Politis mobile politistation har været i området til formiddag og vil være der igen i aften. Så hvis du har oplysninger om skyderiet eller blot har lyst til at tale med en betjent, så er alle meget velkomne til at kigge forbi. Vidner har også mulighed for at ringe til os hele døgnet på 4386 1448.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre i forbindelse med fremstillingen og derfor har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer for nu.

Flere nyheder

5. marts 2021

Københavns Vestegns Politi

Dømt for vanvidskørsel

29-årig mand idømt 6 måneders fængsel for blandt at have kørt mod færdselsretningen, da han forsøgte at køre fra politiet.

5. marts 2021

Københavns Vestegns Politi

Corona-patruljer arbejder videre i Ishøj

Næsten 1.000 gange har Københavns Vestegns Politis ekstra corona-patruljer foreløbig ført tilsyn i Ishøj – og det fortsætter i den kommende tid.

26. februar 2021

Københavns Vestegns Politi

Ishøj: Styrket corona-indsats i weekenden

Københavns Vestegns Politi fastholder den ekstraordinære corona-patruljering i Ishøj i de kommende dage.