Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

1. maj 2023 12:31

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 1. maj 2023.

15-årig rakte "fuck" tlil politiet - Vidner søges efter knallertjagt i Hårlev - Ukrudtsbrændere årsag til brande i skure. Læs uddraget af weekendens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. april 2023 kl. 07.00 til 1. maj 2023 kl. 07.00.

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Sørningevej, Sørninge, Mørkøv

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ved Mosen, Roskilde
Blegdammen, Kalundborg
Klostervangen, Kalundborg
Lønbjergparken, Vindinge, Roskilde
Lindebjerg, Hørve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Lenshøjvej, Strøby
Stærevænget, Kalundborg

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Dronning Sofies Vej, Roskilde

Tyveri fra køretøjer:

Høve Stræde, Asnæs
Næsvej, Ordrup, Fårevejle St.
Elisabethsvej, Store-Heddinge
Rengegade, Store-Heddinge
Kastanievej, Lille-Skensved (forsøg)
Darupvej, Roskilde


Ingen større forsamlinger af køretøjer i politikredsen i weekenden – hele politikredsen

Færdselspolitiet og øvrige patruljer havde igen i denne weekend fokus på eventuelle større forsamlinger af køretøjer, hvis førere måske kunne mistænkes for at ville køre hensynsløst og risikobetonet på offentlige veje.

Politiet havde især fokus på adresser i Ringsted, Køge og Greve, hvor større forsamlinger af køretøjer tidligere var sket.

Fredag aften fik politiet øje på en mindre forsamling af køretøjer på Mosede Landevej, men ingen af disse foretog nogen kørsel, der gav anledning til indgriben fra politiets side.

Lørdag aften fandt politiet ingen forsamlinger nogen steder i politikredsen, så patruljerne foretog i stedet spontane kontroller af de trafikanter, som politiet mødte på vejene.

Den spontane kontrol medførte sammenlagt tre hastighedssager på motorveje, en sag om spirituskørsel samt beslaglæggelse af en konstruktivt ændret knallert.

Politiet vil også i fremtiden have fokus på eventuelle spontane forsamlinger af køretøjer inden en eventuel risikobetonet og hensynsløs kørsel på offentlige veje.


Fredag – lørdag

 

Mand bad dreng om hjælp – Ulstrupvej/Bakkendrupvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 15.18 fik politiet anmeldelse fra moren til en 12-årig dreng, om at sønnen kort forinden var på vej hjem fra skole, da en mand i bil kørte op på siden af ham, og bad ham om hjælp. Bilisten bad drengen sætte sig ind i bilen, men han afslog.

Drengen var stået af bussen i Gørlev, og gik ved Ulstrupvej ud for Bakkendrupvej, da bilisten stoppede op. Bilen kom kørende Gørlev by mod øst og beskrives som en mindre grå personbil af mrk. Suzuki Alto med tagbøjler.

Politiet afhørte senere drengen som beskrev manden som:

40-50 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Skallet på toppen og hår i siderne. Iført: Grå trøje.

Drengen havde ikke fået fat i, hvad manden ønskede hjælp til, men han afslog at stige ind. Bilisten kørte herefter videre.

Politiet undersøger nu sagen for at afklare, hvad manden i Suzukien ville. Vidner som har oplysninger om manden eller bilen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Unge tog ophold i P-hus – Sortebrødreplads, Roskilde

kl. 18.00 kørte lokalbetjente på patrulje forbi P-huset på Sortebrødreplads, da flere borgere har klaget over uro og unge, der tager ophold i P-huset. I det nordøstlige hjørne på dæk 5 mødte betjentene tre unge mænd på 16-17 år fra Roskilde og Jyllinge, som hang ud i P-huset. Omkring de unge var efterladt cigaretskodder, mademballage, sodavands- og alkoholflasker, som indikerede, at de havde siddet der et stykke tid.

I P-huset er skiltet med, at ophold i P-huset er forbudt, så de unge blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. De unge erkendte, og deres forældre blev orienteret, da de endnu ikke er myndige. De tre unge mænd kan forvente en bøde i sagen.

Politiet vil fortsat lave tilsyn i P-huset, for at komme det ulovlige ophold til livs.

Hash og kniv i bilen – Agervang, Holbæk

Kl. 20.13 var en patrulje fra forebyggelsesafdelingen på patrulje i Agervang i Holbæk, hvor de tjekkede en bil rutinemæssigt. I bilen sad to mænd i 20´erne fra Holbæk kommune. Passageren sugede på en lattergasflaske, men blev også skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev visiteret, hvor patruljen fandt 0,74 gram hash. I bilen fandt betjentene en stor køkkenkniv, som passageren erkendte tilhørte ham. Han havde intet anerkendelsesværdigt formål til at bære kniven, så han blev sigtet for både at overtræde lov om euforiserende stoffer og for knivloven, og han erkendte begge sager. De ulovlige ting blev beslaglagt.

Føreren af bilen blev visiteret, men patruljen fandt intet ulovligt på ham. Passageren kan forvente at høre mere i sine sager.

Narkobilist forsøgte at stikke af – Delhøjvej, Herrestrup, Grevinge – Odsherred

Kl. 21.10 kørte en lokalbetjentene fra stationen i Asnæs ved Herrestrup i Grevinge, da de møde en gammel kending, som de gerne ville lave et rutinetjek på. Det viste sig, at være klogt, da der på bilen sad stjålne nummerplader. Bilen kom kørende imod patruljen, som vendte rundt for at standse bilisten.

Bilen stoppede dog ikke på politiets anvisninger, men satte farten op igennem Herrestrup, hvor bilisten slukkede bilens lygter og forsøgte at køre fra patruljen. Det lykkedes dog betjentene at stoppe bilisten, en 35-årig mand fra Odsherred, som viste sig at være frakendt førerretten, og en narkometertest viste, at han var påvirket af både hash og amfetamin. Den 35-årige blev anholdt for at få udtaget en blodprøve og blev visiteret, hvor patruljen fandt 1 gram hash. Han blev også sigtet for at køre med stjålne nummerplader og i en bil, der hverken var forsikret eller registeret.

Efter blodprøveudtagelsen blev han løsladt, men kan forvente at høre mere fra politeit i sine sager.

Narkobilist med kniv i dørlommen – Møllebækvej, Herfølge – Køge

Kl. 00.37 bemærkede en patrulje at en bilist kørte usikkert og slingrende på Møllebækvej i Herfølge. Betjentene standsede bilisten nær Skovledsvej, og bad om at se føreren kørekort. Den 25-årige mand bag rattet havde dog aldrig erhvervet et kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Betjentene bemærkede en pølsemandspose i midterkonsollen, som viste sig at indeholde 0,6 gram hash. En test af bilisten med narkometeret viste positiv for cannabis, så han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve. Ved ransagning af bilen blev desuden fundet en tveægget kniv med en bladlængde på 20 cm i dørlommen ved førersædet. Den 25-årige blev derfor sigtet for at overtræde knivloven og de ulovlige ting blev beslaglagt.

Den 25-årige blev løsladt efter at have afgivet blodprøven. Han kan forventet at høre meget mere i sine sager fra politiet.

Fuld 15-årig flashede frække fingre - Stationspladsen, Køge

Kl. 03.50 var en patrulje på Stationspladsen efter en anmeldelse på alarm 112 om slagsmål. Politiet talte med flere personer på stedet, som kunne berette om tumult. Patruljerne fik ingen anmeldelser om vold fra nogen i den forbindelse. Mens de arbejdede på stedet henvendte en tydeligt beruset ung mand sig til politiet. Han kaldte dem betjentene alverdens ukvemsord og rakte fuckfingre mod dem til skue for alle de tilstedeværende. Han blev til sidst anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Den anholdte, en 15-årig fra Herlufmagle blev taget med i detentionen til afrusning, og politiet underrettede hans forældre og den sociale døgnvagt om anholdelsen. Han blev løsladt lidt senere på morgenen, og kan nu forvente en bøde i sagen.

 

 

Lørdag – søndag:

Narkokørsel – Næstvedvej, Høm, Ringsted

Kl. 09.35 blev en 26-årig mand fra Dragør sigtet for narkokørsel i en varebil, som han førte ad Næstvedvej mod syd i Høm, efter at en narkometertest havde givet udslag for påvirkning af kokain under kørslen.

Den 26-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Restaurationslovgivningen – Nygade, Holbæk

Kl. 14.23 måtte politiet en tur til en restauration i Nygade, hvor en gæst havde kastet med et askebæger, så personalet var blevet ramt.

Det viste sig, at en mandlig gæst havde kastet et askebæger ned i baren, så dele fra det ødelagte askebæger havde ramt barpersonalet.

Manden havde dog inden politiets ankomst forladt stedet, men episoden blev bekræftet via videoovervågningen, som også gav politiet oplysninger om manden.

Ham fandt politiet frem til på Holbæk togstation, hvor en 36-årig mand fra Svinninge blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Samtidig blev han på grund af sin adfærd også meddelt et forbud mod at være gæst på restaurationen de næste to år.

Børns leg udviklede sig – Fasanvej, Køge

Kl. 14.46 rykkede politiet til området omkring Fasanvej, hvor nogle børns leg havde udviklet sig, så andre børn havde følt sig truet.

Politiet fik klarlagt, at leg blandt børn i 10 års-alderen havde udviklet sig til mindre håndgemæng. Frustration hos en af børnene havde givet en dreng anledning til at hente nogle køkkenknive, som i forvejen havde gemt i en hule i noget buskads i området.

Drengen havde fremvist knivene over for de andre børn, hvoraf særlig én dreng var blevet så opskræmte herover, at han var flygtet fra stedet.

Politiet fik en snak med børnenes værger om legen, der havde udviklet sig uheldigt, ligesom politiet har udfærdiget rapporter til de sociale myndigheder om de involverede børn i legen.

Hurtig bilist – Stensbjergvej, Køge

Kl. 16.35 målte færdselspolitiet en personbil til at køre mindst 92 km/t ad Stensbjergvej i nordlig retning, selv om højst tilladt hastighed ad vejen er 50 km/t, fordi vejen er beliggende i tættere bebygget området.

En 51-årig mand fra Helsingør blev efterfølgende sigtet for hastighedsovertrådelsen, så han nu kan forvente både en bøde, en påstand om betinget frakendelse af kørekortet samt betaling af et pligtigt bidrag til Offerfonden på 500 kr.

Tyveri af parfumer – Darupvej, Roskilde
Kl. 16.38 måtte politiet ud til Roskilde Kræmmermarked efter en anmeldelse om tyveri af parfumer fra en bod.

To mænd havde opholdt sig ved en bod med parfumer, og den ene havde ifølge indehaveren taget nogle parfumer, som måske blev lagt i en anden mands lommer.

De to mænd forsvandt fra området, men indehaveren af boden fik slået alarm til en vagtmand på kræmmermarkedet, hvorefter den ene mistænkte – en 49-årig mand fra Holbæk – blev tilbageholdt, mens den anden mand var forsvundet.

Politiet sigtede den lettere spirituspåvirkede, 49-årige mand for tyveri af parfumerne, hvilket han nægtede sig skyldig i.

Senere på eftermiddagen var politiet på Roskilde togstation, hvor politiet traf en person, hvis signalement passede på den anden mistænkte i sagen. Den pågældende havde også gjort opmærksom på sig selv ved at krydse jernbanesporene for hurtigt at komme ind i et tog.

I toget fik politiet kontakt til en 33-årig, spirituspåvirket mand fra Svinninge, som indledningsvist blev sigtet for overtrædelse af jernbaneloven efter den uautoriserede passage af jernbanesporene.

Politiet forsøger nu at få afklaret mandens rolle i tyverisagen fra kræmmermarkedet, så begge mistænke kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Spirituskørsel – Vestre Havneplads, Kalundborg

Kl. 19.02 standsede politiet en knallertkører under kørsel ad Vestre Havnevej i østlig retning med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og knallerten.

Føreren var en 38-årig mand fra Kalundborg, som viste sig at være mere påvirket af alkohol end tilladt, så han blev sigtet for spirituskørsel på knallerten.

Politiet anholdt knallertkøreren kortvarigt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Knivloven – Roskildevej, Holbæk

Kl. 17.40 ville en patrulje standse en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af de personer, der var i bilen, og selve køretøjet, da personbilen kørte i Holbæk.

Føreren ønskede dog ikke umiddelbart at standse og forsøgte at køre fra politiet, indtil føreren kørte ind på en tankstation på Roskilde. Her løb flere personer fra bilen, men politiet nåede at få fat i to af dem.

Den af de flygtende nåede inden tilbageholdelse at smide en økse fra sig, så en 23-årig mand fra Store-Merløse blev sigtet for overtrædelse af knivlovgivningen, da han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål til at medbringe øksen.

Politiet beslaglagde øksen som bevis i sagen, og den anden tilbageholdte kunne ikke umiddelbart mistænkes for noget strafbart, så han blev ikke sigtet for noget.

Narkokørsel uden førerret – Skagerakvej, Holbæk
Kl. 20.00 blev en 30-årig mand fra Greve sigtet for både narkokørsel og kørsel uden førerret i den varebil, som han førte ad Skagerakvej. En narkometertest havde nemlig indikeret, at han kunne være påvirket af methamfetamin og cannabis under kørslen.

Den 30-årig fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Knallertkører ønskede ikke at standse – Hårlev – Stevns
Kl. 20.19 fik en færdselsbetjent på en off-road-motorcykel på Aggerupvej øje på tre knallerter, der alle kørte hurtigere end tilladt i sydlig retning.

Færdselsbetjenten besluttede at koncentrere sig om den knallert, der tilsyneladende kunne køre hurtigt, og som i øvrigt medbragte en passager. Ingen af dem anvendte styrthjelm under kørslen.

Da knallertkøreren fik besked på at standse, satte han hastigheden, hvorefter passageren lod sig falde af knallerten, inden føreren speedede op og kørte ind på en nysået kornmark.

Færdselsbetjenten forsøgte forgæves at få standset knallertkøreren, som returnerede til Aggerupvej og satte kursen mod Hårlev by.

Under den fortsatte kørsel kørte knallertkøreren med væsentligt højere hastighed end tilladt, ligesom han kørte i den forkerte side af vejen, kørte via fortove og stier for at slippe væk, så både fodgængere og bilister kunne risikere at blive påkørt, foretog adskillige svingninger uden tegngivning og kørte generelt hensynsløst gennem Hårlev by.

Endnu en politimotorcykel kom til Hårlev for at hjælpe med at få standset knallertkøreren, der til sidst blev standset på Faxevej i Hårlev ud for en skole.

Politiet fik identificeret knallertkøreren som en 15-årig dreng fra Hårlev, som ud over diverse færdselslovsovertrædelser og kørsel på en konstruktivt ændret knallert også blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at have forvoldt fare for andre i anledning af sin kørsel.

Drengens værge blev underrettet om sagen mod den 15-årige, hvis knallert blev beslaglagt med henblik på både udmåling af hastigheden og efterfølgende konfiskation på grund af den hensynsløse kørsel.

Politiet havde under jagten ikke muligheden for hverken at kontakte eller registrere de trafikanter og fodgængere, som blev vidner til drengens hensynsløse kørsel på knallerten. Derfor vil politiet opfordre vidner til at henvende sig til politiet, så de kan blive afhørt om deres oplevelser af den 15-åriges knallertkørsel. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkopåvirket biltyv kørte i frakendelsestiden – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 23.14 flygtede en mandlig fører kortvarigt fra en personbil, hvori han var kørt ad Vestmotorvejen i østlig retning frem til en rasteplads ved Kongsted, da politiet ønskede at tale med føreren. Baggrunden for politiets interesse i bilen og føreren var oplysninger om, at bilen var meldt stjålet.

Den flygtende fører blev dog indhentet og anholdt, hvorefter politiet fik ham identificeret som en 34-årig mand fra Vejle.

Personbilen, som han var flygtet fra, viste sig at være meldt stjålet fra Vordingborg sidst i februar måned.

Den anholdte deltog i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af euforiserende stoffer, så han fik efterfølgende udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Den 34-årige blev senere på natten løsladt efter afhøring til sigtelserne, og bilejeren blev underrettet om, hvor bilen kunne afhentes. Den sigtede kan senere forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

To unge mænd sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – Hersegade, Roskilde

Kl. 23.18 bad en dørmand på et diskotek om assistance fra politiet til håndtering af en ung mand, som var ved at komme i klammeri med andre.

Politiet fik kontakt med en spirituspåvirket, 16-årig ung mand fra Roskilde, som blev anholdt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd foran et diskotek.

Den politiforretning med den 16-årige ønskede en anden mand at blande sig i, så han blev af politiet bedt om at forlade stedet. Det gjorde manden ikke, så politiet så sig til sidst nødsaget til også at anholde ham for at få skabt ro i gaden.

Der var tale om en 18-årig, spirituspåvirket mand fra Roskilde, som også blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd.

Den 16-årige blev løsladt, da han på politistationen blev afhentet af sin værge, som dermed blev underrettet om sagen.

Den 18-årige fik lov til at sove rusen ud, inden han tidligt søndag morgen blev løsladt.

Begge kan nu forvente at modtage bøder som afgørelse på deres sager.

Spirituskørsel – Greve Centervej, Greve

Kl. 23.20 sigtede færdselspolitiet en 42-årig mand fra København for spirituskørsel i den personbil, som han førte ad Greve Centervej.

Den 42-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Tissende mænd – Skibbrogade, Kalundborg

Kl. 01.20 blev to mænd på 21 år fra Svebølle begge afsløret i at urinere offentligt på gaden i Skibbrogade i Kalundborg.

Det er en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorfor de to mænd begge blev sigtet for overtrædelse heraf. De kan nu begge forvente at modtage en bøde på 1.000 kr. for den overtrædelse af lovgivningen.

Tumult afslørede overtrædelse af forbud – Nygade, Holbæk
Kl. 01.37 måtte politiet en tur til Nygade ved et diskotek, hvor der på gaden var ved at opstå uorden blandt de tilstedeværende.

Politiet fik lagt en dæmper herpå, men fandt ikke grundlag for at sigte nogen i den anledning.

Under politiets tilstedeværelsen blev en 30-årig mand fra Regstrup kontrolleret og afsløret i at have været gæst på diskoteket, selv om han i medfør af restaurationsloven havde forbud mod at være gæst på stedet frem til september 2023.

Den 30-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af forbuddet i medfør af restaurationsloven, så han kan nu forvente at få en bøde herfor. Baggrunden for forbuddet var besiddelse af narkotika som gæst på diskoteket i september måned 2021.

Narkokørsel uden førerret – Toldbodvej, Køge

Kl. 06.40 sigtede politiet en 32-årig mand fra Brøndby for både narkokørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han førte ad Toldbodvej.

Politiet skønnede ham påvirket af narkotika under kørslen, og førerretten havde han ikke fået generhvervet efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet.

Den 32-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet skal endvidere have undersøgt omstændighederne ved kørslen nærmere, idet den 32-årige måske ikke havde tilladelse til at køre i bilen, der tilhørte en bekendt. Når dette er afklaret, og analyseerklæringen fra blodprøven foreligger, kan den 32-årige forvente at høre nærmere fra politiet.


Søndag – mandag

 

Ukrudtsbrændere årsag til brande – Køge og Greve

Kl. 13.05 kørte politi og brandvæsen til brand i et haveskur på Hastrupvej i Køge, hvor en beboer havde været ude at bekæmpe ukrudt med en brandslukker. Eftervarmen fra brandslukkeren havde antændt en hylde, så skuret brød i brand. Ilden blev slukket uden at nogen personer kom noget til, men der skete omfattende skader på skuret.

Kl. 18.21 brændte det i en hæk på Østermarksvej i Greve, og branden bredte sig til et nærliggende træskur. Også her var en ukrudtsbrænder årsag til at brande opstod. En beboer havde brændt ukrudt af, men var kommet for tæt på hækken, som var så tør at den brød i brand. Husejeren og naboen forsøgte selv at slukke ilden, men det lykkedes ikke. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og ingen kom noget til. Politiet optog rapport i begge brandsager.

Hurtig narkobilist med hash og knojern – Stensbjergvej, Køge

Kl. 16.52 stoppede en betjent fra færdselsafdelingen en bilist på Stensbjergvej i Køge, som var blevet målt til at køre 81 km/t i byzonen, hvor det er tilladt at køre 50 km/t. Bilisten, en 25-årig mand fra Køge, viste sig at have et alenlagt synderegister, da han kørte, selvom han var frakendt kørekortet, han kørte i narkopåvirket tilstand og bilen var ikke forsikret. Den 25-årige mand blev sigtet og anholdt, men han ønskede ikke at samarbejde med politiet og blev aggressiv og opfarende, så han måtte lægges i håndjern.

Den anholdte blev visiteret og bilen ransaget, hvor der blev fundet en hashjoint og et knojern. Han blev sigtet for at besidde de ulovlige ting, og han blev taget med til blodprøveudtagelse. Herefter blev den 25-årige løsladt, men kan forvente at høre en del mere fra politiet i sine sager.

Uorden og tumult i lejlighed førte til vold mod betjent – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 14.25 blev flere patruljer og en ambulance sendt til Ladegårdsparken efter en anmeldelse om tumult i en lejlighed mellem en mand og en kvinde i 40´erne, som havde en relation til hinanden. Politiet traf begge parter, der var oprevne og spirituspåvirkede. Manden var komme til skade, og han blev bragt til behandling, men hans skader viste sig at være overfladiske. Kvinden blev anholdt og taget med til afhøring. Ved anholdelsen gjorde kvinden modstand over for patruljen, og hun sparkede en betjent i maven, da hun skulle ind i patruljebilen.

 

Politiet sigtede kvinden for vold, men sagen skal nu undersøges til bunds, for at afklare omstændighederne omkring de skaderm, manden pådrog sig. Sagen blev juridisk vurderet, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille kvinden i grundlovsforhør, så hun blev løsladt senere på aftenen, men vil høre mere fra politiet i sagen senere.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

16. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. maj 2024 kl. 07.00 til 16. maj 2024 kl. 07.00.

15. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. maj 2024 kl. 07.00 til 15. maj 2024 kl. 07.00.

14. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 14 maj 2024

Vidner søges til røveri i kiosk i Ringsted - Ældre kvinde snydt for stort beløb - Lejlighedsbrand startede i E-cigaret. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. maj 2024 kl. 07.00 til 14. maj 2024