Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

13. juni 2019 10:43

Uddrag af døgnrapport fra onsdag 120619 kl 0700 til torsdag 130619 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Køgevej, Ringsted
Ringstedvej, Roskilde
Lyngvej, Jyderup
Holbækvej, Jyderup
Boholtevej, Køge

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hovedgaden, Svinninge
Strøby Bygade, Strøby

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kildevej, Nyrup, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Blomsterhaven, Holbæk

Social dumping-aktion – Køge kommune

Onsdag formiddag foretog udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi en kontrol hos tre arbejdspladser inden for landbrugs- og frugtavlerbranchen for at afsløre eventuel ulovlig arbejdskraft. Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) assisterede politiet ved kontrollerne, hvor der et enkelt sted var anledning til at gribe ind fra myndighedernes side. To ukrainske mænd på 24 og 25 år blev truffet på en arbejdsplads, hvor de uden de fornødne tilladelser fra myndigheder var beskæftiget hos en 51-årig mandlig, dansk arbejdsgiver. Alle tre blev sigtet for overtrædelse af udlændingelovens bestemmelser om ulovlig arbejdskraft. De to ukrainere fik deres sag afgjort straks og forblev på fri fod mod deponering af deres pas og med meldepligt, indtil Udlændingestyrelsen har truffet afgørelse om, hvorvidt de skal udvises af Danmark med et indrejseforbud. Arbejdsgiveren vil senere høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

 

Udlænding forsøgte at sælge ting ved motorvejen – Mosede Landevej, Greve

Kl. 1123 kom flere anmeldelser om, at en udenlandsk mand stod ved tilkørslen til motorvejen, hvor han forsøgte at praje biler ind til siden for at få folk til at købe forskellige effekter uden større værdi. Manden beskrives som:

A: Mand, Afrikansk af udseende, 40 år, 180 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Talte gebrokkent engelsk, Iført: Iført jakkesæt med hvid skjorte. Han var kørende i en engelsk indregistreret sort bil med gule nummerplader.

En politipatrulje kørte til Greve for at forsøge at finde frem til manden, men da havde han forladt stedet. Patruljen kørte rundt i området uden at finde manden. Der kom ikke yderligere anmeldelser om lignende episoder, og politiet har ikke nogen oplysninger om, at det er lykkedes manden at sælge nogen effekter.

Politiet er glade for at få oplysninger om personer, der sælger varer på gaden. Borgerne opfordres til at udvise en sund skepsis over for varer, der tilbydes ved ”bagagerumssalg”, da der er risiko for at blive snydt. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger om mistænkelige gadesælgere.

Snydt af udlændinge, der ”kørte tør for diesel” – Roskildevej, Benløse – Ringsted

Kl. 1448 anmeldte en 49-årig mand fra Haslev, at han omkring kl. 1420 havde truffet en udenlandsk familie, der antastede ham og sagde, at de var kørt tør for diesel. Familien bestod af to mænd, en kvinde og et barn, der kørte i en udenlandsk sort personbil med gule nummerplader og rattet i højre side. Anmelderen havde talt med den ene mand, der på gebrokkent engelsk bad om at låne penge til diesel. Den 49-årige betalte for, at familien kunne tanke 40 liter diesel og lånte 500 kr i kontanter til den ene mand. De aftalte, at familien ville overføre pengene til anmelderen senere. Han fik oplyst et mobiltelefonnummer, men dette blev efterfølgende ikke besvaret. Så den 49-årige kontaktede politiet, da han frygtede, at han var blevet snydt.
Kl. 1754 så den 49-årige samme bil ved Fakta i Herfølge, hvor anmelderen afbrød en anden venlig borger, der var ved at hæve penge til en fra samme familie. Da den 49-årige sagde at de var nogle svindlere, satte familien sig hurtigt ind i bilen og kørte væk fra stedet.

Sagen undersøges nu nærmere af politiet, ud fra en formodning om, at det er samme bil, der tidligere blev set på Mosede Landevej i Greve. Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der oplever noget lignende, eller som har oplysninger om en sort engelsk personbil på gule plader med en udenlandsk familie. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Harmonikasammenstød ved rundkørsel – Trekroner Alle/ Universitetsparken – Roskilde

Kl. 1625 skete et harmonikasammenstød ved en rundkørsel, da tre biler kørte ad Trekroner Alle i vestlig retning. Den ene bilist, en 35-årig kvinde fra Ølstykke, tog ved et uheld fejl af speederen og bremsen og påkørte den forankørende bil, der blev skubbet frem i den bil, der holdt stille forrest i rækken. En ambulance kom frem og undersøgte alle de implicerede parter, men ingen personer var kommet til skade. Politiet optog rapport i sagen, for at belyse omstændighederne ved uheldet.

Cyklist ramt i højresvingsuheld – Københavnsvej/Vinkelvej, Roskilde

Kl. 1642 kørte en 54-årig kvinde fra Viby Sj. ad Københavnsvej mod vest, hvor hun skulle svinge til højre ad Vinkelvej. I forbindelse med svingningen overså bilisten en bagfrakommende cyklist, der kom med god fart. Bilen ramte cyklisten, en 60-årig mand fra Roskilde, så han væltede. Politiet kom frem og skrev en rapport om sagen for at belyse vigepligtsforseelsen. Cyklisten slap heldigt fra uheldet uden skader, og med en mindre skramme på cyklen.

”Ild i vaskeri” var damp og røgudvikling – Gymnasievej, Køge

Kl. 1922 kom et alarmopkald om brand i et fællesvaskeri. Politi og brandvæsen kom frem, hvor de konstaterede, at der ikke var ild, men kun tale om damp og røgudvikling fra en af maskinerne i vaskerummet, der havde en elektrisk fejl. Brandvæsnet fik luftet ud og alle kunne fortsætte til andre opgaver.

Spirituskørsel efter ambulance under udrykning – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 2008 anmeldte personalet i en ambulance, at de kørte udrykningskørsel mod Rigshospitalet, da de bemærkede at en personbil kørte efter dem i samme hastighed. En patrulje kom hurtigt frem til motorvejen og fik standset personbilen ved afkørsel 27. Føreren af bilen, en 27-årig mand fra Odense, var påvirket af spiritus, så han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve. Han var desuden søgt af Fyns Politi til fremstilling i fogedretten. Efter at have fået udtaget en blodprøve, blev den 27-årige overdraget til Fyns politi. Når resultatet af blodprøven kommer, vil politiet tage stilling til, hvilke overtrædelser af færdselsloven den 27-årige skal sigtes for.

Spirituskørsel – Kvarmløsevej, Tøllsøse – Holbæk

Kl. 2303 i forbindelse med en anden politiopgave, traf politiet en 23-årig kvinde, der kørte i en personbil, selvom hun var påvirket af spiritus. Hun blev siget, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 23-årige høre nærmere fra politiet.

Røg fra taget på kirke – Kirkestræde, Holbæk

Kl. 2330 kom et alarmopkald om brand i Sankt Nikolaj Kirke i Holbæk, hvor en anmelder havde set røg fra taget. Politi og brandvæsen kørte frem til stedet, men kunne ikke finde noget der brændte. De gennemgik kirketaget, men fandt ingen ild eller røg. Anmeldelsen om røg/brand kom formentlig på baggrund af nogle usædvanligt lavt hængende skyer kombineret med et særligt lysindfald fra byens lys. Så den gamle kirke er heldigvis stadig i god behold og beredskaberne kunne fortsætte til andre opgaver.

Narkokørsel –Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 0030 sigtede og anholdt politiet en 31-årig mand for narkokørsel, da han havde indtaget hash forud for kørslen. Han fik udtaget en blodprøve, som politiet nu venter på resultatet af, hvorefter den 31-årige vil høre nærmere.

Uheld med spiritus – Hornsherredvej/ Lindenborgvej, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 0611 skete et harmonikasammenstød imellem tre biler, der kørte ad Hornsherredvej mod syd, og skulle bremse ned for rødt lys i krydset ved Lindenborgvej. Den ene bil, der blev ført af en 56-årig mand fra Roskilde, nåede ikke at bremse. Han kørte derfor op bag i den forankørende, der kørte videre frem i bilen foran, som holdt stille for rødt. Ingen personer kom alvorligt til skade, men en 53-årig mand fra Lejre, der sad i den mellemste bil, blev tilset i ambulance på grund af nakkesmerter. Den 56-årige bilist, der var årsag til uheldet var påvirket af spiritus under kørslen. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 56-årige høre nærmere fra politiet i sagen.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.