Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

14. november 2019 10:45

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 131119 kl 0700 til torsdag 141119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport, patruljebil

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Algestrupvej, Algestrup, Tølløse
Tølløsevej, Nr. Vallenderød, Tølløse
Værftsvej, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tunegårdsvænget, Tune
Tanggårdsvej, Solrød Strand
Tyttebærvej, Køge
Gl. Skovvej, Svebølle
Jagtvej, Jyllinge
Søndergade, Ubby, Jerslev Sj.
Venusvej, Jyllinge
Stenbukvej, Ejby, Lille-Skensved
Thyherredvej, Stårup, Nykøbing Sj.

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Granhækken, Nykøbing Sj.
Hybenvej, Ellinge Lyng, Vig
Thorsvej, Vester Lyng, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Alvorligt færdselsuheld – Kalundborgvej, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 07.27 skete et sammenstød, da en personbil stødte frontalt ind i en modkørende lastbil. Bilen, som blev ført af en 27-årig mand fra Holbæk, kørte i østgående retning, hvor han af uvisse årsager kom over i den modsatte vejbane, hvor han ramte lastbilen, der blev ført af en 62-årig mand fra Slagelse. Lastbilchaufføren forsøgte at trække til højre, men de to stødte sammen på venstre side af køretøjerne. Personbilens fører kom alvorligt til skade, idet han pådrog sig flere brud på arme, ben og kæbe. Han blev kørt til sygehuset til behandling, og blev senere overført til Rigshospitalet. Hans tilstand er stabil, men han er fortsat indlagt. Bilinspektøren kom til stedet, hvor de undersøgte uheldsstedet. Politiet afhørte vidner på stedet, for at få klarlagt omstændighederne omkring uheldet. Kalundborgvej var helt spærret, mens undersøgelserne fandt sted, og blev først åbnet igen kl. 11.35.

Blufærdighedskrænkelse - Møllestræde, Kalundborg

Kl. 11.15 fik politiet en anmeldelse om, at en mand på gaden havde taget fat i en kvindes arm, mens han havde en hånd ned i bukserne, hvor han rørte sig i skridtet. Kvinden skubbede til ham, hvorefter han gik fra stedet.
Manden beskrives som: Dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: Grøn halvlang jakke, cowboybukser.

Politiet ledte efter den beskrevne mand i området, men fandt ikke frem til ham. Borgere som har set den beskrevne mand, eller som har oplevet noget lignende bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Færdselsuheld med flere parkerede biler – Vindingevej, Roskilde

Kl. 19.19 skete et færdselsuheld, da en 24-årig mand fra Frederiksværk påkørte en parkeret bil, som holdt ulovligt parkeret på Vindingevej ud for nr. 7C. Den 24-årige havde holdt for rødt lys i krydset ved Hedegårdsvej, og da han satte i gang igen, kom en trafikmeddelelse på bilens radio. Føreren kiggede kortvarigt på radioen, og da han kiggede op, holdt der en mørk bil, med halvdelen af bilen ude på vejen. Den 24-årige kunne ikke nå at standse, så han ramte den parkerede bil, mistede kontrollen over bilen og yderligere fire parkerede biler blev ramt ved sammenstødet. Politiet kom frem til stedet, hvor de konstaterede, at alle de fem påkørte biler holdt ulovligt parkeret langs Vindingevej i højre side. Det var mørkt på uheldstidspunktet, og der var ingen belysning ved vejen. Politiet tog kontakt til de ejerne af de parkerede biler, der blev orienteret om uheldet. Patruljen optog rapport i sagen, for at belyse det omfangsrige uheld, hvor i alt 6 biler fik skader.

Påvirket fører påkørte vejskilt – Skovvejen, Mørkøv – Holbæk

Kl. 02.08 kørte en personbil, som blev ført af en 18-årig mand fra Kalundborg, øst ad Skovvejen, hvor bilen påkørte et vejskilt, som stod i højre side af vejen. Bilen fik store skader på fronten og skiltet væltede. Med i bilen som passager var en 15-årig ung mand fra Kalundborg. En patrulje kom frem til stedet, hvor de mistænkte at føreren var kraftigt påvirket af narko. En test med narkometeret viste, at han havde indtaget kokain, så han blev sigtet og anholdt. Ingen af de to personer i bilen kom alvorlig til skade, men blev tilset på skadestuen. Også den unge passager var påvirket, formentlig af kokain. Politiet underrettede den 15-åriges værge om episoden. Den 18-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Værgen til den 15-årige ville drage den fornødne omsorg for de to påvirkede mænd, når de var færdige på sygehuset. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 18-årige høre mere fra politiet i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

30. juni 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde Festival døgnrapport torsdag den 30 juni 2022

Uddrag af døgnrapport fra onsdag 290622 kl. 07.00 til torsdag 300622 kl. 07.00. Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti

29. juni 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde Festival døgnrapport onsdag den 29 juni 2022

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag 280622 kl. 07.00 til onsdag 290622 kl. 07.00. Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti

29. juni 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. juni 2022

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. juni 2022 kl. 07.00 til 29. juni 2022 kl. 07.00.

Forslag