Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

4. september 2020 10:56

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 030920 kl. 0700 til fredag den 040920 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ringstedvej, Mørkøv
Agerskellet, Jyllinge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Strandbakken, Kalundborg
Godsparken, Greve
Teglværksvej, Jyderup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Sct. Bendtsgade, Ringsted


Mistænkelig mand – Elmebakken, Asnæs - Odsherred

Kl. 09.34 anmeldte en opmærksom, lokal kvinde, at hun undrede sig en fremmed mands adfærd i området. Manden havde gået rundt og virket interesseret i husene i villakvarteret, hvor der havde indbrud for kort tid siden. Manden blev beskrevet som ca. 30 år, ca. 170 cm høj, almindelig af bygning, nærmest skaldet, bar solbriller, iført mørk trøje og cowboyshorts. En patrulje kørte til området for at lede efter manden både til fods i området og i patruljebilen, men det lykkedes ikke at finde ham for at få afklaret, hvad hans ærinde i området måtte være.

Hurtig bilist stak af – Hundige Strandvej, Greve

Kl. 13.07 foretog færdselspolitiet ved hjælp af en laser målinger af bilisternes hastighed under kørsel ad Hundige Strandvej ud for Rylevej, hvor højst tilladte hastighed er 50 km/t. En hvid, mindre personbil blev målt til at køre med mindst 104 km/t, hvorfor politiet ville standse bilen for at kunne sigte føreren for overtrædelse af færdselslovens hastighedsbestemmelser. Den mandlige fører ønskede imidlertid ikke at standse og undlad at efterkomme politiets anvisninger herom. Bilisten fortsatte sin kørsel i nordlig retning med høj hastighed med politiet bagefter ad Hundige Strandvej, Vejlebrovej, Gildbrovej og videre til Vildtbanestien, Ishøj, hvor bilen blev efterladt, da fire mænd flygtede væk til fods. Københavns Vestegns Politi deltog også i eftersøgningen efter de fire mænd, som dog ikke blev fundet. Politiet undersøgte bilen, der ikke var meldt stjålet, og har nu måske en mistanke om identiteten på den mandlige fører, som vil blive sigtet og afhørt til sagen, når han findes. Ingen var i konkret fare under politiets forsøg på at få standset bilisten.

Borgertip førte til fund af muligt stjålne effekter – Greve

Kl. 13.45 rettede en patrulje fra forebyggelsesafdelingen henvendelse på en konkret adresse i Greve, efter at politiet havde modtaget et borgertip om, at der måske befandt sig stjålne effekter på stedet. På adressen fandt politiet en motorcykel med bortslebet stelnummer, en scooter, to crossmaskiner og en havetraktor hos en 20-årig mand fra Greve. Politiet beslaglagde de fundne effekter for at kunne undersøge dem nærmere, idet den 20-årige ikke umiddelbart kunne redegøre for, hvordan han var kommet i besiddelse af køretøjerne. Indledningsvist blev den 20-årige derfor sigtet for ulovlig omgang med hittegods, medens politiet undersøger ejerforholdene på de fundne effekter. Den 20-årige kan derfor under alle omstændigheder forvente at høre nærmere fra politiet.

Grundlovsforhør - Truende og voldelige mænd anholdt – Egebjergvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 14.46 fik politiet en henvendelse fra bekendte til en 25-årig mand fra Svinninge, som man ikke kunne få kontakt til. Den 25-årige havde forladt bopælen for at mødes med nogle andre mænd for at drøfte et økonomisk mellemværende. Politiet foretog herefter efterforskning i sagen og fandt frem til en adresse på Egebjergvej, Nykøbing Sj., hvor politiet traf den 25-årige sammen med tre andre mænd. Den 25-årige havde friske skader på kroppen formentlig efter vold, hvorfor politiet ud fra omstændighederne foretog anholdelse omkring kl. ca. 18.30 af en 19-årig mand fra Vestsjælland, en 28-årig mand fra Københavns-området og en 29-årig mand uden fast bopæl. De anholdte mænd blev bragt til politistationen i Roskilde med henblik på sigtelse og afhøring til en sag om truende og voldelig adfærd over for den 25-årige. Offeret blev rutinemæssigt undersøgt på skadestuen for sine skader og efterfølgende afhørt til sagen. De tre anholdte er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden vil fremstille dem i grundlovsforhør kl. 11.30 i Retten i Holbæk. Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre. I øvrigt viste det sig, at den 29-årige var efterlyst som udeblevet efter udgang fra et fængsel, hvor han afsonede en tidligere idømt frihedsstraf.

Spirituskørsel – Præstebrovej, Gl. Hagested, Holbæk

Kl. 17.58 anholdt og sigtede politiet en 54-årig mand fra Regstrup for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Bonderupvej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 19.09 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en bil var forulykket. Det viste sig, at der var tale om et solouheld under kørsel ad Bonderupvej i sydøstlig retning ved Holbækvej. Den 45-årig mandlige fører fra Store-Merløse var formentlig på grund af uopmærksomhed kørt over i den modsatte side af vejen og videre ud i grøften, hvor bilen rullede rundt, inden den standsede på hjulene på Holbækvej. Den 45-årige fører slap uskadt fra ulykken, men et bugseringskøretøj måtte senere fjerne bilen.

Lov om euforiserende stoffer – Stationsholmen, Greve

Kl. 21.12 foretog en patrulje fra forebyggelsesafdelingen kontrol af en 16-årig ung mand fra Greve, da han opholdt sig ved Greve S-station. Ved kontrollen fandt politiet ham i besiddelse af ca. 5½ gram hash, som han blev sigtet for ulovlig besiddelse af. Han var sammen med en 17-årig ung fra Greve, som ikke blev sigtet for noget.

Uro og uorden i parkeringshus – Sortebrødreplads, Roskilde

Kl. 21.59 fik politiet en anmeldelse om, at der var uro og højrøstet tale i parkeringshuset, hvis automatiske lys også hele tiden tændte til gene for de omkringboende. En patrulje kørte til parkeringshuset og fik kontakt med fire unge mænd på 16, 17 og 20 år fra Roskilde og Kirke-Hyllinge. De blev bedt om at dæmpe sig under ophold på stedet, medens de ventede på en bus, som kørte lidt senere fra området. Ingen af dem blev sigtet for noget.

Mand stukket med kniv – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 22.44 kørte en patrulje rutinemæssigt ind på en tankstation, hvor politiet traf en kvæstet og blødende, 31-årig mand fra Kalundborg. Han havde netop slået alarm via 112 og fået tilkaldt en ambulance til stedet, efter at han kort forinden var overfaldet med slag og knivstik i benet i forbindelse med kørsel i bil i Kalundborg-området. Den 31-årige fik indledningsvist den fornødne førstehjælp fra politiet, inden den tilkaldte ambulance bragte ham på skadestuen til lægelig behandling af skaderne. I forbindelse med efterforskningen fik politiet dog klarlagt, at gerningsstedet måske kunne være på Lerchenborgvej ved Klosterskoven. Området blev efterfølgende undersøgt af en hundepatrulje for eventuelle spor efter overfaldet på den 31-årige, der generelt ikke var særlig meddelsom i forbindelse med afhøringen for at få klarlagt omstændighederne eller med oplysninger om den eller de mistænkte i sagen. Den 31-årige blev senere på natten udskrevet fra sygehuset efter endt behandling, og politiet efterforsker nu videre i sagen i et forsøg på at få identificeret dem, der skal stilles til regnskab for overfaldet på ham.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved Klosterskoven eller andre steder i Kalundborg tidligere på aftenen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.