Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

5. marts 2021 11:17

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 040321 kl. 0700 til fredag den 050321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Alfarvejen, Osted, Lejre
Jættevej, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Marholm, Greve
Ottevej, Lille-Skensved
Nørre Boulevard, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Mand fundet død i Roskilde havn - Strandgade, Roskilde

Kl.10.13 blev en livløs mand fundet drivende i Roskilde havn af kajakroere, som ringede 112. Manden blev fundet ikke lang fra broen ved sejlklubben. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den livløse mand blev reddet i land og fik ydet førstehjælp, men hans liv stod ikke til at redde. Han blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset. Politiet fik klarlagt, at den afdøde var en 66-årig mand fra Roskilde. Undersøgelser viste, at han ikke netop var faldet i vandet, men at han havde ligget der flere timer. Der var intet mistænkeligt omkring den afdøde, og politiet anser dødsfaldet for en tragisk ulykke. De pårørende er underrettet.

COVID-19: Skønhedssalon igen sigtet for at holde åben – Roskilde

Kl. 13.00 fik politiet anmeldelse om, at den skønhedssalon i Roskilde by, som tidligere har holdt åben trods lukkereglerne om COVID-19, nu igen var i gang med at behandle en kunde og endnu en kunde ventede udenfor. En patrulje kørte til klinikken, hvor der var sat skilte op ude foran butikken og en ansat var i gang med at behandle en kunde. Politiet sigtede indehaveren og den ansatte, som kan forvente endnu en bøde i sagen, da det nu er niende gang virksomheden sigtes for at holde åbent trods restriktionerne om at holde lukket for at nedbringe risikoen for coronasmitte.

Ulovlig knallert – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 17.10 standsede en betjent fra færdselsafdeligen en lille knallert, som kørte i alt for høj fart af Næstvedvej ved Thorsvej i Ringsted mod nord. Knallerten blev målt på rullefelt, som viste, at den kunne køre 57 km/t, selvom den højst må køre 30 km/t. Føreren af knallerten, en 24-årig mand fra Ringsted blev sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert. Han måtte trække knallerten hjem og kan forvente at få en bøde i sagen.

Solouheld – Kirkebakken, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 17.55 skete et solouheld, da en bilist kom til at køre med det højre hjulpar ud i rabatten på Kirkebakken i Viskinge, Svebølle. Føreren, en 28-årig mand fra Kalundborg, forsøgte at rette bilen op, men mistede herredømmet over bilen, som kørte ind i et mindre vejtræ. Bilisten kom ikke til skade, men bilen fik trykket fronten og træet knækkede. Politiet kørte til stedet, hvor de registrerede uheldet.

Butikstyve anholdt i bus – Rørmosen, Roskilde

Kl. 22.19 anmeldte en butiksdetektiv fra Fakta i Rørmosen, at en gruppe unge mænd havde stjålet diverse slik og energidrik fra butikken. De havde forladt butikken med flere bæreposer uden at betale for varerne, hvorefter de kort efter steg på en bus mod Roskilde Station. To butiksdetektiver fulgte efter de mistænkte, som blev truffet i en bus ved busterminalen på Roskilde station, hvor ialt syv unge mænd i alderen 16-19 år fra Høje-Taastrup blev tilbageholdt af detektiverne. En patrulje kørte til stationen, hvor alle de mistænkte blev sigtet for butikstyveri i forening for i alt 1767 kr. Politiet afhørte de sigtede til sagen, som de fleste nægtede kendskab til. Efter afhøringen fik de unge lov til at gå, men politiet orienterede de mindre åriges værger og de sociale myndigheder om sagen. De sigtede kan alle forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Spiritusbilist flygtede fra færdselsuheld – Hovedvejen/ Byvejen, Osted, Lejre

Kl. 23.23 anmeldte en 48-årig kvinde fra Næstved, at hun kort forinden var blevet påkørt bagfra af en stationcar, da hun holdt for rødt lys i krydset på Hovedvejen mod syd ved Byvejen i Osted, Lejre. Bilisten i stationcar´en standsede ikke op efter uheldet, men fortsatte videre syd på i retning mod Ringsted. Politi og ambulance kørte til Osted, hvor den 48-årige kvinde blev tilset. Hun var dog ikke kommet noget alvorligt til. Politiet optog rapport om uheldet, hvor kvindens biler fik skader bag på.

Kl. 23.42 blev en patrulje i Køge opmærksom på en varebil som passede på signalementet. Den kørte ad Vordingborgvej i Køge, og da føreren af varebilen så politiet gassede han op. Patruljen fik standset bilen på Langelandsvej i Køge. Bag rattet sad en 35-årig mand fra Fakse, som var påvirket af spiritus og hans førerret var inddraget på grund af en tidligere sag om spirituskørsel. Varebilen havde skader på fronten, der svarede til de skader, som kunne være opstået ved uheldet i Osted omkring 30 min forinden. Den 35-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han erkendte at han havde kørt i Osted, men nægtede at have været impliceret i uheldet. Patruljen sigtede ham for at flygte fra et færdselsuheld. Efter blodprøveudtagelsen blev den 35-årige løsladt og han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen. Bilens ejer blev sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden gyldigt kørekort, hvilket udløser en bøde.


Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2021 kl. 07.00 til 16. april 2021 kl. 07.00.

15. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 15 april 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. april 2021 kl. 07.00 til 15. april 2021 kl. 07.00.

14. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. april 2021 kl. 07.00 til 14. april 2021 kl. 07.00.