Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

17. september 2021 13:23

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 16. – 17. september 2021

Cykeltyv med 14 cykler taget på fersk (digital) gerning. Påvirkede bilister anholdt i Aabybro & Hjørring. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Mindedag holdes i år den 20. september

Hvert år samles afholder Nordjyllands Politi mindedag for at mindes de afdøde danske politifolk under Anden Verdenskrig, men også politifolk som senere er døde i forbindelse med tjenesten.
Læs mere på politi.dk

 

Syv knallerter standset i kontrolaktion

I mandags, d. 13. september 2021, afholdt Nordjyllands Politi en målrettet aktion, der var rettet særligt mod knallerter i området omkring Aabybro.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring kommune – cykeltyv med 14 cykler taget på fersk (digital) gerning

Nordjyllands Politi modtog torsdag formiddag en anmeldelse fra en borger, som var overbevist om, at en cykeltyv huserede på en adresse i Hjørring kommune. En beredskabspatrulje i området kørte derfor til stedet for at undersøge sagen nærmere.

Ved deres ankomst til adressen stod seks cykler – uden låse – tydeligt fremme; mountainbikes, en racercykel og en damecykel. Ved opslag i politiets systemer viste det sig, at flere af dem var meldt stjålet.

Mens betjentene stod og undersøgte cyklerne, kom en mand ud fra adressen. Adspurgt om cyklerne svarede han, at han ikke kendte til dem, og at han havde travlt. Han forlod derefter hurtigt stedet. 

Mistænkeligt.

Betjentene slog derefter mandens navn op på Facebook Marketplace, da de havde mistanke til, at han formodentlig forsøgte at sælge cyklerne derigennem. Og ganske rigtigt. Betjentene kunne tydeligt se, at manden havde sat en af de stjålne cykler til salg på Facebook Marketplace.

Politiet kontaktede derefter manden telefonisk for at informere ham om, at han var sigtet for tyveri af cyklerne – og at man nu ville foretage en ransagning af hans adresse med henblik på at udfinde yderligere tyvekoster. Alt i alt fandt og konfiskerede betjentene 14 cykler, som efterfølgende blev indbragt til politigården med henblik på at udfinde de rette ejere.

 

Aabybro – kokainpåvirket bilist anholdt

Torsdag den 16. september om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Østergade i Aabybro. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 25-årig mand – i at deltage i en narkometertest. 

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget kokain forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – narkopåvirket knallertfører anholdt

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 25-årig mand sigtet og anholdt for, da han førte lille knallert ad A. F. Heidemanns Vej i Hjørring natten til fredag den 17. september.

Ca. ved midnatstid standsede politiet knallertføreren til kontrol, hvor betjentene hurtigt fattede mistanke til, at han muligvis var påvirket af narkotika. En narkometertest understregede deres mistanke – knallertføreren havde tilsyneladende indtaget amfetamin forud for kørslen.

Efter anholdelsen udtog man en blodprøve som bevismateriale i sagen. 

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

28. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 28. oktober 2021

Spirituskørsel, narkopåvirket bilist, indbrud og tyveri af trailer

26. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 26. oktober 2021

Narkopåvirket bilist standset to gange, kørsel i frakendelsestiden, spirituskørsel, indbrud i villa

25. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 22. – 25. oktober 2021

Spiritusbilist anholdt i Dronninglund. Lommetyveri i Aalborg. Narkopåvirket bilist anholdt i Hirtshals. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.