Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

30. januar 2023 09:05

Tredje mistænkt i skudsag er anholdt

Nordjyllands Politi anholdt kort før klokken 01 i nat den efterlyste tredje person, som er mistænkt for at have forbindelse til skudepisoden på Vesterbro i Aalborg søndag den 29. januar.

Nordjyllands Politis massive efterforskning i weekendens skudsag har ledt til, at politiet kort før klokken 01 natten til mandag kunne skride til anholdelse af den tredje mistænkte i sagen – en 18-årig mand.

Således er nu tre personer anholdt og ventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg senere i dag. Der er tale om en 20-årig kvinde og to mænd, begge på 18 år.

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om detaljerne i skudsagen, der betegnes som et internt opgør i det kriminelle miljø i Aalborg.

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden på Vesterbro, bedes man fortsat henvende sig til politiet på telefon 114.

 

Tidligere udsendte pressemeddelelser om skudsagen


To anholdt i skudsag – tredje mistænkt efterlyses

Status på efterforskning vedr. skudepisode  

Vedr. igangværende efterforskning: Vi er nødt til at afspærre

Efterforskning fortsætter – såret mand stabil

Efterforskning fortsætter – tryghedspatruljering iværksat

Skudafgivelse i Aalborg – massiv efterforskning pågår

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

28. marts 2023

Nordjyllands Politi

Indbrudsbølge i varebiler: sådan sikrer du dig

Hos Nordjyllands Politi modtager vi i øjeblikket en del anmeldelser om indbrud i varebiler. Hændelserne er spredt bredt ud over politikredsen. Her følger en række gode råd til ejere af håndværkerbiler/varevogne, der skal gøre det sværere for tyven at bryde ind og efterfølgende at få afsat tyvekosterne.

28. marts 2023

Nordjyllands Politi

Stjålne minilæssere fundet i Hammer Bakker – politiet søger vidner

Fem minilæssere som blev stjålet fra Bøgildsmindevej i Nørresundby natten til søndag, er nu fundet i Hammer Bakker. Minilæsserne stod gemt væk forskellige steder i området og blev fundet én efter én af lokale, samt betjente fra Nordjyllands Politi.

27. marts 2023

Nordjyllands Politi

Politiet sætter snart særligt ind i fogedsager

Antallet af borgere, der har en verserende fogedsag i form af gæld, skal ned i Jammerbugt og Hjørring kommuner. Derfor vil politiet i Hjørring i den nærmeste fremtid banke på hos flere af de borgere i kommunerne, der har en ubetalt gæld, som de trods flere anmodninger ikke har fået afviklet. Formålet er, at flere af sagerne således kan blive afsluttet i fogedretten – og de forurettede, der har penge til gode, kan få en afklaring på deres sag.

Forslag