Spring til hovedindhold

Forslag

Praktisk information

I Politimuseets skoletjeneste udbyder vi kvalitetsstærke og dialogbaserede undervisningsforløb til grundskoler og videregående uddannelser.

Skoletjenesten Anna

Vi har stor erfaring med at designe forløb til specialklasser og heldagsskoler. Med udgangspunkt i politiet, dets historie og rolle i samfundet, leverer vi en anderledes og fascinerende vinkel på begivenheder såvel som demokratiske dilemmaer. Vi inddrager desuden aktuelle sager med henblik på at gøre forløbene levende og vedkommende. Du kan læse nærmere om museets pædagogiske profil her.
Praktisk information

Undervisningsforløb bookes online via museets hjemmeside. Vi gennemfører forløb alle ugens hverdage, men anbefaler om muligt at booke uden for museets almindelige åbningstid. Vi opfordrer lærere og undervisere til i videst muligt omfang at oplyse den faglige kontekst for besøget, så vi bedst muligt kan tilrettelægge museumsundervisningen for jer. Angiv også gerne om besøget er ment som anslag, midte eller slutning for skoleforløbet.

 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din booking eller til undervisningen, er du velkommen til at kontakte undervisningsansvarlig, Anders Lundager Madsen, på tlf.: 4097 8741 eller mail: skoletjenesten@politimuseum.dk 

Aflysning af undervisningsforløb skal ske pr. mail til skoletjenesten@politimuseum.dk, minimum 5 hverdage før forløbets afholdelse. Overskrides fristen, rekvireres det fulde beløb.
Det er muligt at betale med kontanter eller VISA/Dankort på dagen. Ønskes betaling foretaget via EAN-nr., bedes dette oplyst på forhånd - skoler i Københavns Kommune bedes i forbindelse med EAN-betaling oplyse skolens BrugerID.
Har I særlige ønsker til et særforløb skræddersyet jeres undervisning, tager vi gerne imod forespørgsler.
Vi har desværre ikke faciliteter til, at man kan spise madpakker på museet. Vi henviser i sommerhalvåret til Sankt Hans Torv.
Der er plads til maksimalt 30 personer pr. undervisningsforløb. Vi imødekommer imidlertid også gerne undervisningsforespørgsler fra større grupper. Kontakt undervisningsansvarlig, Anders Lundager Madsen, på tlf. 40 97 87 41 for nærmere information og aftale.