Spring til hovedindhold

Forslag

Service 114 114
Alarm 112 112

Københavns Politi

Københavns Politi dækker Frederiksberg, Tårnby, Dragør og Københavns kommuner.

Nyheder fra Københavns Politi

18. maj 2022

Københavns Politi

Hollandsk statsborger efterlyses internationalt for brutalt overfald

Københavns Politi leder efter den 24-årige hollandske statsborger Yahye Mohamed Omar, som er mistænkt for medvirken til et groft overfald i Silkegade i det indre København. English version below.

18. maj 2022

Københavns Politi

Mand anholdt for drab og knivoverfald

En 20-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør sigtet for drabet på en 28-årig mand søndag den 15. maj. Han er desuden sigtet for særlig grov vold ved senere samme dag at have stukket en 25-årig mand med kniv.

12. maj 2022

Københavns Politi

Falske betjente snød ældre og socialt udsatte - mand straffet med fængsel

Under påskud af at ringe fra politiet for at hjælpe har et kriminelt netværk franarret ældre og socialt udsatte borgere store pengebeløb. En af gerningsmændene blev i dag idømt fængsel i to år og ni måneder.

Københavns Politi på Twitter

Twitterlogo for Københavns Politi

Københavns Politi

kobenhavnpoliti 18. maj

Vi efterlyser en 28-årig, hollandsk statsborger for et brutalt overfald i Silkegade i søndags // We are looking for a 28-year-old, Dutch citizen in connection to a brutal assault in Copenhagen this Sunday - English version in link #politidk

Twitterlogo for Københavns Politi

Københavns Politi

kobenhavnpoliti 18. maj

En 20-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør sigtet for drabet på en 28-årig mand søndag. Han er desuden sigtet for senere samme dag at have stukket en 25-årig mand med kniv #politidk

Twitterlogo for Københavns Politi

Københavns Politi

kobenhavnpoliti 17. maj

Vi udsendte tidligere i dag en efterlysning af en 28-årig mand, som mistænkes for et drabsforsøg, begået d. 6. maj 2022. Manden er nu anholdt og fremstilles i et grundlovsforhør på Frederiksberg i morgen. Vi beder pressen aflyse efterlysningen og slette evt. billeder #politidk

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.

Din Betjent i Københavns politikreds

Lær mere og find Din Betjent i dit nærområde

Din Betjent
Kommunikationssektionen

Borgerråd i Tårnby

I Københavns Politi vil vi gerne blive bedre til at lytte til borgerne og inddrage deres erfaringer og oplevelser i vores arbejde for at øge trygheden. Derfor har vi etableret et borgerråd.

Borgerråd
Borgerråd kampagne
Følg Københavns Politi på sociale medier

Københavns Politi

Politigården
1567 København V
Telefon:33141448
E-mail:kbh@politi.dk
Service:114
EAN-nummer:5798000082106